sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Alat hawa, Selang & Asesoris>Hawa Gauge

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598579868302021.jpg

Pencét Tekanan Ban Tirus ABT-5205

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Pencét Tekanan Ban Tirus ABT-5205

►Two units available: psi,kg/cm2;

► Kalayan tombol nahan tekanan

► Bahan logam awét

► Ngukur anu akurat sareng gancang

spésifikasi:



Contact Kami