sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Alat hawa, Selang & Asesoris>Hawa Gauge

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598581293511610.jpg

4×4 Dial inflator & deflato tire gauge ABT5220

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

4×4 Dial inflator & deflato tire gauge ABT5220

Heavy duty Dial tire gauge

►4×4 Dial tire pressure gauge

► Kalayan nahan tekanan sareng tombol pelepas udara

► casing karét pelindung, selang fléksibel

► Bahan logam awét

► Ngukur anu akurat sareng gancang

spésifikasi:




Contact Kami