sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Klep Hardware>Hardware klep tatanén

Tentang Kami

wartos

Taros Kami

  • https://www.autosunsoul.com/upload/product/1598516465861191.jpg

Air-Liquid Tire Valve For Agricultural Tractors TR618

brand:

SUNSOUL

Asli dihasilkeun

Ningbo, Cina

port:

Ningbo / Shanghai

kiriman:

Minggu 3-4

Sarat pamayaran:

T / T, L / C, D / P, PAYPAL, UNGGUL BARAT


Enquiry Ayeuna →
  • gambaran
  • panalungtikan

Katerangan Singkat:

Air-Liquid Tire Valve For Agricultural Tractors TR618 series

►LAMPIRAN: pikeun roda waja kalayan .625 hole liang klep;

►Tork anu disarankeun dina pamasangan: 45-75 in-lbs

spésifikasi:


Contact Kami