Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Pse goma është akoma e rrafshët kur ka presion të mjaftueshëm të gomave

Time: 2021-05-31 Klikime: 13

Përmes testit të monitorit të presionit të gomës, presioni i gomës është mjaft i mjaftueshëm, pse goma është akoma e rrafshët?Le t'i hedhim një sy!

Goma është një nga pjesët e këmbimit të automobilave, gjithashtu është që automobila mund të drejtojë pjesë të rëndësishme rezervë.Por a mund të thuash vërtet se di ndonjë gjë për gomat?

1. Presioni i gomave është padyshim i mjaftueshëm, pse është akoma pak i rrafshët?

Zakonisht, në këtë rast, nuk ka nevojë të vazhdoni karburantin.Gomat e sotme janë të gjitha goma vakumi, kështu që për sa kohë që presioni i gomave qëndron midis 2.2-2.6BAI, ju jeni mirë.Nëse presioni i gomës është i mjaftueshëm, edhe nëse goma duket pak e sheshtë, është mirë. Kjo është normale.

2. Cili është përdorimi i shenjës "Brenda" në gomë?

Shenjat "Brenda" kryesisht luajnë një rol pozitiv dhe negativ, janë instaluar në Brenda.Nëse tabela është në pjesën e jashtme, mund të jeni i sigurt se goma është në anën e gabuar dhe kërkoni një ringarkim.Për shkak se goma është instaluar në të kundërt, sipërfaqja e kontaktit të gomës dhe tokës është e ndryshme, por për të përshpejtuar konsumimin e gomës.

Çfarë nënkuptojnë njollat ​​e verdha në goma?

Një pikë e verdhë e zbrazët në gomë, jo prodhuesi vendosi aksidentalisht bojën në pikë, por shenja e dritës, është gjithashtu vendi më i lehtë i gomës.Për shkak se goja e valvulës në gomë është më e jashtme, kështu që gryka e valvulës është pozicioni më i rëndë në të gjithë gomën, me pikën më të lehtë të verdhë, pesha do të jetë mesatare, luajnë një rol në balancimin e gomës.

Pse goma është akoma e rrafshët kur ka presion të mjaftueshëm të gomave (2)

https://youtu.be/549p8TbPUvc