Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Ku shkon saktësisht goma e vjetër e makinës pasi ta zëvendësoni?

Time: 2021-03-01 Klikime: 22

Ku shkon saktësisht goma e vjetër e makinës pasi ta zëvendësoni?


Zhvillimi i industrisë së automobilave ka sjellë mundësi të reja zhvillimi për disa industri të tjera të lidhura të automobilave, goma është njëra prej tyre.Ndërsa makinat kanë evoluar në vitet e fundit, dhe biçikletat dhe motorët kanë evoluar më ngadalë, gomat kryesisht janë bërë pjesë e makinës.

Shumica e gomave të makinave janë bërë prej gome, zakonisht mund të riciklohen, për sa kohë që nuk digjet, në përgjithësi flasin akoma një send të vlefshëm.Pronarët e rregullt të makinave mund të zbulojnë se ata shpesh kanë nevojë të zëvendësojnë gomat e tyre, të cilat janë të konsumuara, të rrafshëta, të rrafshëta ose me vrima.Prandaj, gomat e makinës ose i përkasin një malli relativisht të lehtë për t'u konsumuar.

Siç e dimë të gjithë, goma e makinës zakonisht nuk është për të bërë, kështu që në përgjithësi duhet të gjejmë që dyqani i riparimit të makinës mund të zëvendësohet.Pra, pyetja është, pasi makina të zëvendësohet me një gomë të re, goma e saj e vjetër zhduket pa lënë gjurmë, ku shkon në tokë?Tjetra, ne do të zbulojmë sekretet prapa gomave tuaja të vjetra të makinave.

Në përgjithësi, gomat e vjetra të një makine janë shumë të dobishme për pronarin, përveç për të bërë lule.Por, e dini çfarë?Për ata që merren me goma të përdorura makinash, kjo është "natyra e biznesit".

Në shumicën e rasteve, pasi pronari të zëvendësojë gomën e makinës, qendra e riparimit të makinës do të blejë gomën e vjetër nga pronari me një çmim prej disa juan ose më shumë se dhjetë juan.Ose duket se vetë pronarët po u shesin gomat e tyre të vjetra junkyards ose njerëzve të tjerë.Sipas rrethanave normale, metodat kryesore të riciklimit të gomave të mbetjeve janë si më poshtë:

Shitësit e gomave për të riparuar dyqanet e gomave, stacionet e skrapit, drejtuesit në duart e riciklimit të të gjitha llojeve të gomave të mbetjeve, riciklimit, përzgjedhjes, sipas nevojës për t'u shitur bizneseve lokale ose të huaja të rrjedhës së sipërme;

Duke folur në përgjithësi, biznesi në rrjedhën e sipërme i referohet rikonstruksionit të gomave të vjetra ose gomave të automobilave për riparimin e zjarrit ose mbulesën e gomave ose leckën e kordonit, etj. Pikat e përpunimit.Bizneset në rrjedhën e sipërme do të përpunojnë goma të përdorura dhe më pas do t'i kthejnë ato në goma të përdorshme dhe do t'i shesin përsëri në dyqanet ose drejtuesit e riparimit të gomave.

Funksionet kryesore të bizneseve në rrjedhën e sipërme përfshijnë: segmentimin, thërrmimin, pluhurin, rafinimin dhe disa lidhje të tjera, dhe më pas përpunimin e gomave dhe më pas shitjen në nivelin e ardhshëm të bizneseve.Pas kësaj shtrese mbi shtresën e përpunimit, do të ketë biznese që do të përpunohen pas përpunimit të mallrave për përpunim të mëtejshëm dhe më pas shitje

Gomat janë produkte gome elastike të rrumbullakëta, rrotulluese të mbledhura në automjete ose makineri të ndryshme.Zakonisht instalohet në shpërndarësin e rrotave metalike, mund të mbështesë trupin, të ruajë ndikimin e jashtëm, të arrijë kontakt me rrugën dhe të sigurojë performancën e automjetit.

Goma përdoret shpesh në kushte komplekse dhe të vështira, është nën një larmi deformimi, ngarkese, forcë dhe temperaturë të lartë dhe të ulët kur ngasni, kështu që duhet të ketë performancë të lartë të mbajtjes, performancë tërheqëse, performancë tampon.Në të njëjtën kohë, ai gjithashtu kërkon rezistencë të lartë ndaj konsumimit dhe rezistencë në përkulje, si dhe rezistencë të ulët të rrotullimit dhe gjenerim të nxehtësisë.Gjysma e konsumit botëror të gomës përdoret në prodhimin e gomave, gjë që tregon aftësinë e gomave për të konsumuar gomë.

Gomat e makinës ose i përkasin një hapësire më të madhe për zhvillimin e produkteve të automobilave, kështu që pronarët mund të duken mirë me rastin!

449dc9185207be9b28db11c2ebd44b4b_e2c8c5200afb48259f821599a0c30bf5