Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Po sikur të ketë shumë gurë në gomat e makinës tuaj? Kështu që unë e bëra në këtë mënyrë

Time: 2021-04-19 Klikime: 13

Gjatë Festivalit të Pranverës, disa pronarë do të shkojnë në rrugën e vendit dhe në rrugën e poshtër, problemi ndiqet gjithashtu, kokrra e gomave të gomave të makinës gjithashtu zhytet në shumë gurë të vegjël!

Në fakt, ne duhet të dimë që roli i modelit të gomave është të përmirësojë kapjen e gomave të makinave, por gjithashtu të rrisë funksionin e kullimit të gomave dhe aftësinë e shpërndarjes së nxehtësisë.Shkelja e gomave të makinës për një kohë të gjatë për të përzënë gjithashtu do të ketë konsum, më serioze është të zëvendësohet.

Nëse ka më shumë gurë të vegjël në gomat e makinës, funksioni i kullimit dhe kapja e grurit gjithashtu zvogëlohen, dhe disa vende të rrëshqitshme janë të lehta për t'u dukur rreziqe të sigurisë!

Jo vetëm se, nëse guri është më shumë, do të ketë zhurmë kur ngasin, ka shumë gurë janë disa të mprehtë, ngarje me shpejtësi të lartë, mund të jetë gomë gomë e jashtme për të birë, nëse thuhet se birë gomë, do të ketë gjithashtu një rrjedhjePërveç kësaj, nëse themi se tela çeliku brenda është dëmtuar disi, gjithashtu mund të sjellësh një gomë të çarë!

Si të pastroni gurët e mbërthyer në gomë?Pika e drejtpërdrejtë është asgjë e papunë për të shkuar në çelës për të tërhequr një tërheqje, dhe pastaj për të përdorur një kaçavidë dhe të përkulni mjaft nga këto mjete, por ne duhet t'i kushtojmë vëmendje për të parandaluar përdorimin e mjeteve shumë të mprehta, mund të shkaktojë dëmtim të gomës, në rast të një birë në procesin e gërmimit është gjithashtu e rrezikshme!

Mënyra më e besueshme është të shkosh në dyqanin e riparimit të automjeteve që mund të lejojë gazin e gomës master të lëshojë disa, dhe pastaj të trokasësh gomat e makinës ose tërheq dritën e grepit, guri zbritet lehtë dhe nuk është e lehtë të dëmtohet gomat!

Në fakt, goma nuk është ajo që ju mendoni për të cilën lloj i brishtë, ka shumë e tyre gjithashtu do të shoqërojë makinën për të rrotullohen fluturojnë jashtë tyre.Sidoqoftë, për shkak të rreziqeve të sigurisë, ndonjëherë është më mirë të pastroheni rregullisht, mund të mos jetë shumë keq!

https://youtu.be/GxcT7mfnYlM