Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Welcome to SUNSOUL LIVE SHOW From September 1st to September 10th

Time: 2021-08-30 Klikime: 9

Çfarë saktësisht transmetohet drejtpërdrejt?

Transmetimi i drejtpërdrejtë është një ndërveprim në kohë reale, një mënyrë shoqërimi dhe një mënyrë argëtimi. Transmetimi i drejtpërdrejtë është gjithashtu një mënyrë e re e prodhimit të përmbajtjes. Platforma e transmetimit të drejtpërdrejtë është një platformë për grumbullimin e përmbajtjes që mund të mbledhë atë që po ndodh aktualisht në botë. Ajo bazohet në përmbajtjen e prodhuar spontanisht nga përdoruesit e zakonshëm, dhe shoqatën midis njerëzve dhe përmbajtjen e vlerës, shoqatën midis njerëzve dhe shoqatën midis njerëzve dhe tregtisë, të cilat gjenerojnë vlerë tregtare për përdoruesit.

You know 15 years ago, The fax is one of the main communication in the business. But today can you still see in your office Yes, maybe you can see. But it is just staying and sleeping there. Today we are very familar with WA, Facebook, Youtube, Twitter, Linkdin and so on. So it means the tools for living is changed and the world also changed completely So what we can do in this situation. We,SUNSOUL decided to embrace changable and adapt the rolling enviroment. So today we stand here, now you and me the distance is just in a room. It is really unbelievable and incredible. So let's open the door to show you what re have and what we can supply

Mirëseardhni të gjithë miqtë që bashkohen me ne, falënderojmë shumë për ardhjen tuaj!!

So if you are interested in, pls watch our live broadcast on time, we will give you surprise!

SEP.01.2021 17:00:00——SHTATOR.01.2021  18: 59: 59

SEP.02.2021 09:00:00——SHTATOR.02.2021  10: 59: 59

SEP.03.2021 09:00:00——SEP.03.2021  10:59:59

SEP.08.2021 09:00:00——SEP.08.2021  10:59:59

SEP.06.2021 09:00:00——SEP.06.2021  10:59:59

SEP.07.2021 09:00:00——SEP.07.2021  10:59:59

SEP.08.2021 09:00:00——SEP.08.2021  10:59:59

SEP.09.2021 09:00:00——SEP.09.2021  10:59:59

SEP.10.2021 09:00:00——SEP.10.2021  10:59:59


https://watch.alibaba.com/v/76608427-b653-4eee-b75b-f8c59d26c078?referrer=SellerCopy

https://www.facebook.com/FocusSunsoul/live_videos/
{zzz: qqkf1}