Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Mirë se vini në SHOW SUNSOUL LIVE në 16 Shtator

Time: 2020-09-11 Klikime: 68


Çfarë saktësisht transmetohet drejtpërdrejt?

Transmetimi i drejtpërdrejtë është një ndërveprim në kohë reale, një mënyrë shoqërimi dhe një mënyrë argëtimi. Transmetimi i drejtpërdrejtë është gjithashtu një mënyrë e re e prodhimit të përmbajtjes. Platforma e transmetimit të drejtpërdrejtë është një platformë për grumbullimin e përmbajtjes që mund të mbledhë atë që po ndodh aktualisht në botë. Ajo bazohet në përmbajtjen e prodhuar spontanisht nga përdoruesit e zakonshëm, dhe shoqatën midis njerëzve dhe përmbajtjen e vlerës, shoqatën midis njerëzve dhe shoqatën midis njerëzve dhe tregtisë, të cilat gjenerojnë vlerë tregtare për përdoruesit.

Ju e dini 15 vjet më parë, Faksi është një nga komunikimet kryesore në biznes. Por sot mund të shihni akoma në zyrën tuaj Po, mbase mund ta shihni. Por thjesht po qëndron dhe fle atje. Sot ne jemi shumë të njohur me WA, Facebook, Youtube, Twitter, Linkdin dhe kështu me radhë. Pra, kjo do të thotë se mjetet për të jetuar janë ndryshuar dhe bota gjithashtu ka ndryshuar plotësisht Pra, çfarë mund të bëjmë në këtë situatë. Ne, SUNSOUL vendosëm të përqafojmë ndryshueshmërinë dhe të përshtatim mjedisin që përsëritet. Sot qëndrojmë këtu, tani unë dhe ti distanca është vetëm në një dhomë. Reallyshtë vërtet e pabesueshme dhe e pabesueshme. Pra, le të hapim derën për t'ju treguar se çfarë keni dhe çfarë mund të furnizojmë
Mirësevini të gjithë miqtë që bashkohen në ne, falënderojmë shumë për ardhjen tuaj

Ne gjithashtu u përgatitëm për dhuratë speciale për klient të ri on line. Pra, nëse jeni të interesuar, pls shikoni transmetimin tonë të drejtpërdrejtë në kohë, ne do t'ju japim befasi!

Ju lutemi kontrolloni lidhjen tonë të drejtpërdrejtë: https://activity.alibaba.com/page/live.html?topic=2fd3a474-7825-464d-9f40-a7ae0f1007e4