Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Ne bashkëpunojmë me Dyqanin e Riparimit të Gomave - DFMJ

Time: 2020-08-27 Klikime: 20

Në 25 Mars 2017 ne bashkëpunojmë me DFMJ

DFMJ është një nga dyqanet e riparimit të gomave dhe tashmë ka më shumë se 25 dyqane.

Përmes këtij bashkëpunimi, i cili është një nga simbolet më të rëndësishëm, produktet e SUNSOUL hyjnë në tregun vendas

Dhe cilësia garantohet nga konsumatorët vendas.

We successfully turn dreams into  technologies and products. Our cutting edge is creativity and experiences.

 

店 合作 图