Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Ne jemi duke pritur për ju në Automechanika Shanghai

Time: 2020-08-27 Klikime: 27

Automechanika Shanghai (AMS) është një markë e njohur ndërkombëtarisht e ekspozitës: një nga dymbëdhjetë ekspozitat e markave në botën e automekanikës në Gjermani dhe e 15-ta në 2019. AMS me meritë u bë një ekspozitë në shkallë të gjerë jashtë ekspozitës globale të automekanikës në Gjermani.

SUNSOUL ynë gjithashtu mori pjesë në këtë ekspozitë, mirëpriti klientë të rinj dhe të vjetër për të vizituar. Përparësitë e produkteve të diellit: cilësi e garantuar, shërbim i vëmendshëm, markë e pavarur.

SUNSOUL bazohet në ekipin tonë profesional dhe të solidaritetit, ne kemi zhvilluar një larmi produktesh për riparimin e gomave, të tilla si pajisja e valvulave Riparimi i pikturës dhe futja e Zgjidhjeve kimike Shërbimi i gomave dhe rrotave dhe AirToolsHoses dhe pajisje dhe kështu me radhë, dhe ne kontrollojmë cilësinë në punën e gjendjes serioze për t'u takuar me Standard dhe kërkesë OEM. Për shkak të kostos sonë të arsyeshme dhe shërbimit të përshtatshëm, ne gjithashtu furnizojmë të personalizuar për Amazon dhe tregun me pakicë. Në bazë të administrimit të sistemit TS16949, produktet tona kryesisht të prodhuara të valvulave të gomave dhe peshave të rrotave gjithashtu takohen me ART, standardin ndërkombëtar ETRTO.

SUNSOUL gjeneron rritje fitimprurëse për të siguruar sukses të qëndrueshëm duke shfrytëzuar portofolin tonë të ekuilibruar të biznesit. Ne përpiqemi për përsosmëri dhe ndjekim përsosmërinë. Punonjësit e shquar janë themeli për suksesin e kompanisë sonë. Kultura jonë e kompanisë karakterizohet nga qëndrueshmëri, transparencë dhe respekt të ndërsjellë. Ne inkurajojmë punonjësit tanë të marrin pronësinë dhe të rriten së bashku me kompaninë.

Ne ju mirëpresim sinqerisht të mësoni në lidhje me produktet tona, Nr. I stendës së SUNSOUL: 7.2A35

11