Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Ne jemi duke hyrë në tregun e Amerikës Latine

Time: 2020-08-27 Klikime: 64

Koha e Ekspozitës Pneushow dhe Expobor në 28-30,2016 Qershor XNUMX në Sao Paulo, Brazil

Ajo ka mbajtur me sukses të 12-tën, është një ekspozitë e madhe e pjesëve të automjeteve dhe gomave të Amerikës Latine,

që do të zgjerojë kanalin e biznesit të pjesëve të automjeteve në Amerikën Latine, një nga ekspozitat e rëndësishme.

Përmes kësaj ekspozite, të cilën ne u takuam me disa klientë potencialë OEM dhe gjithashtu tregojmë produktet tona të reja dhe patëm sukses të mirë.

1              2