Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Garanci e Valvulave të Gomave

Time: 2020-08-27 Klikime: 35

Meqenëse valvula është një problem i pashmangshëm i plakjes së materialit të gomës, trupi i valvulës gradualisht do të çahet, deformohet dhe do të humbasë elasticitetin e tij.

Kur automjeti është në punë, valvul gome gjithashtu do të lëkundet mbrapa dhe me radhë me forcën centrifugale, e cila do të nxisë më tej plakjen e gomës.

Në përgjithësi, jeta e a valvul gome është 3-4 vjet, e cila është e ngjashme me jetën e shërbimit të një gome.

Prandaj, rekomandohet të zëvendësoni valvulën e gomës së bashku kur zëvendësoni gomën.

Në mënyrë që të shmanget plakja e valvola gome, valvulat metalike janë shfaqur në treg, dhe valvulat prej çeliku janë një prej tyre.

Për shkak të ndryshimeve në material, çmimi i valvul çeliku është shumë më e lartë se ajo e valvulës së gomës.

Jeta e shërbimit të valvulës së çelikut është dy deri në tre herë më e madhe se ajo e gomës, e cila është kryesisht për shkak të faktit se materiali metalik nuk oksidohet lehtë.

Valvulat metalike gjithashtu kanë ngushtësi më të mirë të ajrit.

QQ 图片 20180824142903