Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Festa e Festivalit të Pranverës

Time: 2020-08-27 Klikime: 31

Ne do të fillojmë pushimet nga 1 Shkurt deri më 12 Shkurt 2019

Faleminderit për të gjithë Klientët, Partnerët dhe Furnizuesit nga jashtë dhe vendas të cilët na mbështetën në 2018.

Urojmë që të gjithë anëtarët të kenë një festë të mrekullueshme !!!

u = 3082784869,1164512293 & fm = 26 & gp = 0