Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Festa e Festivalit të Pranverës

Time: 2021-02-06 Klikime: 19

Ne do të kemi një festë më 7 shkurt 2021, solsticin, 18

Faleminderit të gjithë klientëve, partnerëve dhe furnitorëve tanë brenda dhe jashtë vendit që na kanë mbështetur në vitin 2020.

Ju urojmë të gjithë anëtarëve tanë një festë të mrekullueshme!