Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Fuqia e një buzëqeshjeje

Time: 2020-08-27 Klikime: 37

Tani jemi më të zënë dhe më të zënë. nganjëherë thjesht ndihemi të stresuar dhe të dhimbshëm dhe harrojmë tosmilen. te lutem buzeqesh! Buzëqeshni të tjerëve përreth jush. buzëqeshi botës.

Buzëqeshja është importi i rëndësishëm në jetën tonë. për veten tonë, buzëqeshja mund të na bëjë të lumtur dhe të relaksuar kur jemi të trishtuar ose të stresuar. kur buzëqeshni, bota në sytë tuaj është më e mirë për të tjerët, buzëqeshja mund t'i bëjë të tjerët të ndihen rehat dhe të relaksuar dhe ata do t'ju pëlqejnë gjithashtu, buzëqeshja mund t'ju sjellë sukses. Kam lexuar një herë një histori, një shitës u përpoq më të mirën e tij për të shitur gjëra, por gjithmonë dështoi më parë, atëherë ai mësoi se si të buzëqeshte, ai buzëqeshi gjatë gjithë kohës dhe të tjerët e ndienin se ai ishte aq i mirë dhe buzëqeshja e tij ishte aq tërheqëse sa të gjithë dëshironin gjërat e tij. Më në fund, burri u bë i suksesshëm.

Pavarësisht se jeni të lumtur ose të trishtuar, bëjeni tani. Fuqia e një buzëqeshjeje është e madhe, mund të bëjë që të tjerët të ndihen të lumtur, duke përfshirë edhe veten të buzëqeshur para botës, ndaj të tjerëve dhe gjithçkaje.

Buzëqeshja është gjuha më e mirë njerëzore. Një buzëqeshje mund ta bëjë botën plot ngjyra. Një buzëqeshje mund të sjellë një ndjenjë të lumtur, dhe një buzëqeshje mund të zgjidhë një keqkuptim. Buzëqeshja mund t’i sjellë lumturi familjes dhe fat të mirë jetës. Kjo do t'i bëjë të lodhurit të ndjehen të lumtur, të frustruarit të ndjehen të lumtur dhe të trishtuarit të ndjehen të ngrohtë. Nëse kemi njerëz të tillë përreth nesh, duhet t'u dhurojmë atyre edhe një buzëqeshje për t'i ngushëlluar.

Buzëqeshja nuk ka nevojë për para, por ka nevojë për iniciativë. Ndoshta një nga buzëqeshjet tona mund të ndihmojë të tjerët dhe t'u sjellë shpresë të tjerëve. Prandaj, ne gjithmonë duhet të buzëqeshim në jetën tonë dhe t'u japim inkurajim dhe ndihmë të tjerëve.
Pavarësisht se sa të mëdha janë vështirësitë dhe zhgënjimi, pa marrë parasysh sa ka humbur dhe trishtimi, ju thjesht duhet të insistoni në buzëqeshje, të mbani qetësi, punë të vështirë dhe të përdorni një buzëqeshje për të krijuar besimin tuaj. Do të jeni më të fortë dhe asgjë nuk mund t'ju ndalojë derisa të qeshni e fundit. Kjo është fuqia e buzëqeshjeve.

Dikush tha që jeta është si një pasqyrë, nëse i buzëqesh, unë të buzëqesh përsëri, por nëse e vrenjt fytyrën dhe dukesh e dyshimtë, do të marrësh një pamje të ngjashme në kthim. Ashtu si bukuria e gjuhës, edhe buzëqeshja është i fuqishëm. Kënga Lan është një nga gjimnastët kineze. Kur u përball me lëndimin aksidental, ajo gjithashtu mbajti buzëqeshje dhe nuk u dorëzua. Kështu që ajo fitoi respektin dhe lavdërimin e njerëzve. Shikoni që, buzëqeshja mund ta bëjë jetën tuaj më të mirë. Kjo e bën zhgënjimi njerëzit humbën besimin dhe guximin për të jetuar, dhe kjo është fuqia e buzëqeshjeve.

Le të mësojmë të buzëqeshim, kjo na jep përparimin e fuqisë!

2