Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Drejtuesi i ri i energjisë së makinës – NIO Automobile

Time: 2020-08-27 Klikime: 29

Udhëheqësi i ri i fuqisë së makinës – NIO Automobile do të renditet në Bursën e Nju Jorkut në 12 Shtator (në mbrëmje në kohën e Pekinit) nën kodin e aksioneve "NIO".

NIO Automobile do të bëhet automjeti i parë elektrik i Kinës prodhues të listuara në SH.B.A., dhe prodhuesi i dytë më i madh i automjeteve elektrike që kryen IPO në Shtetet e Bashkuara pas Tesla.

Interneti makinë është "vetëm i shpejtë, jo i prishur", dhe vetëm një hap përpara mund të çojë rrugën. Për shembull, kur Youku doli për herë të parë në publik, Tudou ra. Për industrinë që djeg para,

kushdo që shkon në publik i pari do të ketë një shans më të madh për t'u bërë një udhëheqës, dhe pastaj të mbijetojë dhe të zhvillohet në një gjigant.

SUNSOUL duhet të vazhdojë me kohën, për të bërë Valvola gomash, Peshat e rrotave Mjetet e Riparimit të gomave më ekologjikisht,

më i përshtatshëm dhe më i sigurt, në mënyrë që përdoruesit të mund të përdorin tonat SUNSULL produktet më me besim.

Lajme 180912