Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Dita Kombëtare në 1 Tet

Time: 2020-08-27 Klikime: 25

SUNSOUL do të ketë pushime nga 1-7 Tet për Festën e Ditës Kombëtare.

Kjo është një nga festat më të gjata përveç Festivalit të Pranverës. Kështu që shumë njerëz do të zgjedhin këtë festë për të bërë një pushim ose takim me miqtë ose për të shkuar në shtëpi.

Trafiku do të bëhet shumë i ngushtë dhe i bllokuar. Dhe disa të rinj gjithashtu do të bashkohen në dasma dhe ahengje gjatë kësaj kohe.

Nëse dëshironi të shihni se si janë kaq shumë njerëz në të gjitha vendet interesante, ju mund të zgjidhni këto ditë. :)

Urojmë që të gjithë anëtarët të kenë pushime të këndshme.