Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Festivali i Tregtisë së Re të Marsit

Time: 2020-08-27 Klikime: 19

Marsi është fillimi i vitit dhe fillimi i aktiviteteve tregtare. Festivali i Tregtisë së Re të Marsit përqendrohet te "I RI". Me krijimin dhe udhëzimin e produkteve të reja, trendet e reja, shërbimet e reja dhe tregjet e reja, stacioni ndërkombëtar vazhdon të Krijojë biznes të shkëlqyeshëm dhe shërbime cilësore për t'ju ndihmuar të shfrytëzoni rastin.

Stacioni Ndërkombëtar Alibaba "Mars New Trade Festival" është një fazë e ndritshme për furnitorët globalë për të treguar forcën e tyre të korporatave, produktet e fundit dhe shërbimet më të fundit, dhe gjithashtu mundësinë më të mirë për prokurimin ndërkufitar të
ndërmarrjet e vogla dhe të mesme globale. Ndërsa blerësit globalë përgatiten për blerjet vjetore, ata janë të përkushtuar të ndihmojnë furnitorët të fitojnë më shumë blerës të rinj dhe rezerva të mundësive të biznesit, të përmirësojnë shkallën e konvertimit të porosisë së tregtarëve dhe të ndihmojnë tregtarët të rrisin të ardhurat e tyre!

Kohëzgjatja e ngjarjes do të zgjasë nga 2 Mars deri më 31 Mars.

Ne kemi përgatitur produkte të reja, disa produkte gëzojnë një zbritje prej 5%, nuk është gjithmonë ajo që ju dëshironi! ju lutemi klikoni  https://autosunsoul.en.alibaba.com/

Sunsoul-4-5mm-Cutter-Rotary-Carbon-Steel ABTK09-sunsoul-Urgjencë-pa tuba-goma-riparimi-gomash

22