Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Dita e Shën Valentinit Kinez, 7 Korrik 2018

Time: 2020-08-27 Klikime: 20

Sot është një nga festivalet kineze - Dita e Shën Valentinit

Gjatë gjithë epokave, dashuria u ka sjellë njerëzve, jo të gjithë

Pavarësisht nëse është i zgjatur ose i shkëlqyeshëm, prapa shprehjeve të relikeve dhe stileve të ndryshme kulturore të epokave të ndryshme, është dashuria e sinqertë dhe e sinqertë.

Gjatë mijëvjeçarit, këto ndjenja ende ju bëjnë të prekni zemrën tuaj.

Koha mund të plaket, dashuria është përgjithmonë

Këtu, ekipi i SUNSOUL uroj që të gjithë dashamirët të kenë një ditë të mbarë !!!!!

~~~

Shikoni të renë tonë Arrë rrotash alumini, për më shumë detaje, mund të na telefononi kërkesën për kuotim.

 

arrë rrotash