Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Sharmi i dimrit

Time: 2020-08-27 Klikime: 30

Janë katër sezone në vit, secili sezon ka pamje të ndryshme, më pëlqen më shumë dimri sepse mund të shohim një pamje madhështore të borës në atë kohë. Bora e madhe në dimër, duket se njerëzit erdhën në një fushë të qetë dhe të shtruar me shije dhe të qetë, erdhën në një shkëlqim tërësisht të shënuar në botën e përrallave. Liroj aromën, ëmbël borë akulli, jepi një person një lloj ngushëllimi të freskët. Gjithçka është në filtrim dhe lartësim, madje edhe shpirti im gjithashtu në pastrim, bëhet i pastër dhe i bukur.
Muzgu i dëborës, prerja e thellë, sikur të kishte, dhe emocione të panumërta si lagështia, reging, përgjithësisht mund të mbytin gjithçka, ka një zbulim të CangTouLouWei të zhveshur. Flokë dëbore nga mijëra, që shkëlqen shkëlqyeshëm. si emrat e luftëtarit. të jetë i mbuluar me argjend të blinduar dhe si copa velash të bardha në udhëtimin e luftës ... Në një peizazh të mrekullueshëm dëbore, midis fundit të qiellit toka, pa dijeni monokromatike, mund të shohë vetëm një argjend. sikur e gjithë bota me argjend të dekoroj dhe të bëhet kolonë, bota e vazhdueshme e borës. zbukuruar me gjethe lodhësh QiongZhi, veshje rozë lodh dhe tulla Hao vrapoi njëngjyrëshe. ishte një skenë e plotë dëbore.
Edhe duke e kënaqur dashurinë, e dua borën e bardhë, unë e kaloj dimrin. Dimri është unaza e mendjes. Dimri, megjithëse është shumë i ftohtë, por ka ngrohtësi dhe shpresë të pakrahasueshme.

2