Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

70 vjetori i popullit kinez

Time: 2020-08-27 Klikime: 29

Dita e vjeshtës, dita blu, jeshile dhe moti i erës; Aromë Osmanthus, korrjes në të begatë; Lule, zogj që këndojnë ditë të bukura, shtëpi e shkëlqyer. Njerëzit gëzohen Ying Huai, fenerë të kuq dekorues, festivë të varur lart festonin Ditën Kombëtare, duke festuar 70 vjetorin e ditëlindjes së mëmëdheut.

Vendi ynë ka një histori të gjatë, është njerëzor, lumenj të bukur, ajo ka përjetuar një kalvar të jashtëzakonshëm, shpirtin dhe vëmendjen e saj të paepur kombëtare. Që nga çlirimi, udhëheqja e mençur e komitetit qendror dhe përpjekjet e përbashkëta të njerëzve në të gjithë vendin, prosperiteti i mëmëdheut hap pas hapi, ajo qëndroi në fuqitë botërore me një gjest të ri. Skena magji spektakolare e natyrës, kjo është drita e shpresës, nëse jemi të mençur, duke i dhënë dritë jetës sonë. Ne nuk kishim një stabilitet të tillë dhe një ambient të lumtur për jetën.

Na pëlqen ta duam diellin, ta duam partinë dhe mëmëdheun, për përkushtimin dhe përkushtimin e saj. Pasuri e fortë kombëtare dhe populli, le të urojmë: të bekojmë, mëmëdheun tonë!

Ju vini nga bota. Ju nga bota e artit erdhët të porsalindur. Për këtë moment, me emrin e fqinjëve tuaj për të dhënë një dorë ndihme, Ju tërheq një, sepse ju jeni homolog, kështu që ata janë të gatshëm të paguajnë.

Kështu që, ju qëndroni në cep të botës. Bota në zhvillim shënoi historinë e kësaj epoke.

Me shpresën e kaq shumë njerëzve, ju nuk na zhgënjeni. Qindra miliona njerëz ju lejuan të shihni ritmin e progresit, ju lejoni që paraardhësit tuaj të shihnin në përpjekje dhe ju lejoni që njerëzit rreth botës të shohin mrekullinë tuaj të Lindjes. Përmbytjet, SARS, bora, tërmeti, kriza ekonomike, këto histori i lejojnë ata të shohin, për të parë ju aftësinë për t'u marrë me situatën. Anije kozmike, Stacioni Hidrocentrali i Tre Grykave, Hekurudha Qinghai-Tibet, Lojërat Olimpike, këto ngjarje i lejojnë ato për të parë, për të parë stilin tuaj të fuqisë së madhe.

Mëmëdheu, ah, mëmëdhe, ju përdorni karin tuaj të moshës së re duke luftuar në territor, ju përdorni trupin tuaj Qiao duke qëndruar në tokë në pjesën e poshtme, ju përdorni një nga vendet tuaja të shkëlqyera në cilësinë e tij si pararojë e botës.

Mëmëdheu, ti vjen nga e kaluara, do të shkosh në të ardhmen!

2