Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Urimet e Falënderimeve për ju dhe familjen tuaj

Time: 2020-08-27 Klikime: 30

Ne duhet të shprehim mirënjohjen tonë për të tjerët në Ditën e Falënderimeve. Sidoqoftë, ne duhet të ndiejmë mirënjohje çdo ditë.

Zoti ka dy banesa, njëra në parajsë dhe tjetra në një zemër të butë dhe mirënjohëse. Jini mirënjohës ndaj të tjerëve është një mënyrë për të treguar dashurinë tuaj. Në jetën tonë të përditshme, shpesh marrim ndihmë nga prindërit, miqtë, kolegët dhe të huajt. Ndoshta është një gjë e vogël, merrni stilolapsin që hidhni, ngrini një kuti të rëndë për ju ose ju ofrojmë një vend në autobus. Ne duhet të jemi mirënjohës ndaj tyre për gjithçka që kanë bërë. Sa më shumë dashuri të jepni, aq më shumë dashuri merrni.

Një ndjenjë mirënjohje mund të pranojë ekzistencën tonë të ndërvarur. Do të jeni gati të ndihmoni të tjerët nëse keni një zemër mirënjohëse. Prandaj, një zemër falënderuese është si një magnet. Jo vetëm që do të tërheqim më shumë gjëra për të qenë mirënjohës, por gjithashtu do të tërheqim mirënjohje nga të tjerët. "Faleminderit pak dhe do të gjesh shumë".

Mirënjohja është vetë parajsa. Një ndjenjë mirënjohjeje dhe borxhi ndaj të tjerëve është një burim i rëndësishëm i një jete bujare dhe të virtytshme. Tani ne biem në një jetë të ngarkuar, duke lënë pas dore të jemi mirënjohës për detajet, bukurinë e natyrës, komoditetet e jetesës moderne, dashurinë e prindërve etj. Njerëzit mund t'i vërejnë këto detaje dhe të kuptojnë miqësinë, dashurinë dhe lumturinë në jetën tonë me një zemër mirënjohëse.

2