Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Dita e Falenderimeve

Time: 2021-11-25 Klikime: 17

Jini mirënjohës që nuk keni tashmë gjithçka që dëshironi. Nëse do ta kishit bërë, çfarë do të kishte për të pritur?

Jini mirënjohës kur nuk dini diçka, sepse ju jep mundësinë të mësoni.

Jini mirënjohës për kohërat e vështira, sepse gjatë atyre kohërave ju rriteni.

Jini mirënjohës për kufizimet tuaja, sepse ato ju japin mundësi për përmirësim.

Jini mirënjohës për çdo sfidë të re, sepse ajo do të ndërtojë forcën dhe karakterin tuaj.

Jini mirënjohës për gabimet tuaja, sepse ato do t'ju japin mësime të vlefshme.

Jini mirënjohës kur jeni të lodhur dhe të lodhur, sepse kjo do të thotë që keni bërë një ndryshim.

Jini mirënjohës për marrëdhëniet tuaja të së kaluarës, dikush më i përshtatshëm për ju po pret atje.

Easyshtë e lehtë të jesh mirënjohës për gjërat e mira, ndërsa një jetë me përmbushje të pasur u vjen atyre që janë gjithashtu mirënjohës për pengesat.

Mirënjohja mund ta kthejë një negativ në pozitiv. Gjeni një mënyrë për të qenë mirënjohës për problemet tuaja dhe ato mund të bëhen bekimet tuaja.   

https://www.autosunsoul.com/Quality-test_2

 

Dita e Falenderimeve

{zzz: qqkf1}