Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Aktivitetet e ndërtimit të ekipit

Time: 2021-11-08 Klikime: 35

Më 6 nëntor 2021, SUNSOUL do të ketë një aktivitet ndërtimi në grup, destinacioni: Siming Mountain Danshan Chishui.


Edhe pse moti nuk ishte aq i mirë, nuk ndikoi në interesin e të gjithëve. Kur filluam të ngjitemi në mal, rruga,Dukshmëria është vetëm disa metra, dhe shiu është i madh, mendova se sot ishte vetëm për të kaluar shfaqjen, por për fat të mirë moti është ende i dobishëm.  


Mëngjesi përfshinte ngjitje në shkëmb, litar dhe sfida të tjera, argëtim. Përvojë e jashtëzakonshme, pushtoni veten, mposhtni frikën, sfidoni shpejt.  


Në procesin e kalimit të shpellës, vetëm kur të gjithë anëtarët të kenë sukses në sfidën mund të vazhdojnë në detyrën tjetër, kështu që bashkëpunimi midis ekipit është veçanërisht i rëndësishëm.  


Edhe pse në fillim kisha frikë, e përfundova mirë detyrën përmes inkurajimit dhe bashkëpunimit të ndërsjellë.  


 Në mesditë hëngra një shtëpi në fermë, duke mënjanuar lodhjen e mëngjesit dhe atmosfera e vaktit ishte harmonike...  


Aktivitetet e pasdites Aktivitete të vërteta të vrapimit të njeriut për meshkuj, në aktivitetet e ecjes së fshatit të lashtë gjueti thesari, kjo lojë është e ndarë në tre grupe, secili ekip duhet të marrë  Emri i mirë i ekipit, formimi i numrit të ekipit nën udhëheqjen e drejtuesit të ekipit për të kryer aktivitete, ky aktivitet mund të përmirësojë bashkëpunimin midis anëtarëve të ekipit, të heqë unitetin dhe kohezionin, të shohim se cili ekip fiton. Gjëja më e rëndësishme në këtë lojë është të dëgjosh rregullat e lojës së liderit, si dhe të anëtarëve. Bashkëpunimi është më i rëndësishmi!!  


 Së fundi, ka një seancë të përbashkët, e cila kombinon të mësuarit me argëtimin.  


 Përmes këtij ndërtimi të ekipit, na tregoni se të gjithë në ekip janë shumë të rëndësishëm, vetëm ne punojmë së bashku për të përfunduar, mund të arrijmë. 


 Më në fund duan rezultatin, nuk është rregull, vetëm të kuptojnë rregullat për të vazhduar sipas rregullave, në mënyrë që të fitojë. 

aktivitetet e ndërtimit të ekipit

{zzz: qqkf1}