Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Trego Ekipin Nr.1 ​​të Departamentit të Shitjeve SUNSOUL

Time: 2020-08-27 Klikime: 21

Në sezonin e parë, i cili sektori ynë i shitjeve pati sukses të mirë. Kjo korrje është nga secili anëtar që në këtë ekip !!

Ne jemi krenarë që kemi këtë ekip të fortë dhe secili bën dhe punon shumë në pozicionin e tij. Luftimi, të gjithë !!!!

 

 

program ekipi sunsoul (1)