Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Shfaqje live SUNSOUL Alibaba

Time: 2021-06-22 Klikime: 46

Çfarë saktësisht transmetohet drejtpërdrejt?

Transmetimi i drejtpërdrejtë është një ndërveprim në kohë reale, një mënyrë shoqërimi dhe një mënyrë argëtimi. Transmetimi i drejtpërdrejtë është gjithashtu një mënyrë e re e prodhimit të përmbajtjes. Platforma e transmetimit të drejtpërdrejtë është një platformë për grumbullimin e përmbajtjes që mund të mbledhë atë që po ndodh aktualisht në botë. Ajo bazohet në përmbajtjen e prodhuar spontanisht nga përdoruesit e zakonshëm, dhe shoqatën midis njerëzve dhe përmbajtjen e vlerës, shoqatën midis njerëzve dhe shoqatën midis njerëzve dhe tregtisë, të cilat gjenerojnë vlerë tregtare për përdoruesit.

Ju e dini 15 vjet më parë, Faksi është një nga komunikimet kryesore në biznes. Por sot a mund të shihni akoma në zyrën tuaj Po, mbase mund ta shihni. Por thjesht po qëndron dhe fle atje. Sot ne jemi shumë të njohur me WA, Facebook, Youtube, Twitter, Linkdin dhe kështu me radhë. Pra do të thotë se mjetet për të jetuar janë ndryshuar dhe bota gjithashtu ka ndryshuar plotësisht Pra, çfarë mund të bëjmë në këtë situatë. Ne, SUNSOUL vendosëm të përqafojmë ndryshueshmërinë dhe të përshtatim mjedisin që përsëritet. Deri tani ne kemi marrë transmetimin e drejtpërdrejtë si një shtet normal. le të hapim derën për t'ju treguar se çfarë kemi dhe çfarë mund të furnizojmë.

Mirëseardhni të gjithë miqtë që bashkohen me ne, falënderojmë shumë për ardhjen tuaj!!

Këtu janë tonat lidhja e drejtpërdrejtë:


15 qershor 2021-SUNSOUL fokuson riparimin e gomave, të gjitha pjesët e gomave dhe mjetin e riparimit


30 Prill 2021-SUNSOUL- Përqendrohuni në Riparimin e Gomave


Mars, 2, 2021-Riparimi i gomave të TPMS valvulave me ulje të madhe të rrezeve të diellit me fokus


Mars, 5, 2021Problemi i rrjedhjes së ajrit të gomave, një set SUNSOUL mund t'ju ndihmojë të rregulloni atë


Mars, 8, 2021-Pesha e ekuilibrit / valvulës SUNSOUL, ju ndihmon lehtësisht të merrni gjithçka


Shkurt 26, 2021pika e Dhimbjes së Kokës për vulosjen e gomave


Janar, 29, 2021Mjetet e Riparimit të Gomave SUNSOUL Profesionale


9_meitu_1