Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Shëtitje ditore pranverore - Barbecue

Time: 2020-08-27 Klikime: 23

Në mëngjesin e majit, ajri është i ngrohtë dhe i ftohtë. Në këtë sezon pranveror, departamenti ynë organizoi një Barbecue vetë-shërbimi në të egra, dhe më pas shkoi për të peshkuar karavidhet.

Qëllimi i këtij aktiviteti nuk është vetëm një mundësi e mirë për të gjithë për t'u çlodhur, por edhe një kohë e mirë për të dalë për të studiuar. Ajo që është e rëndësishme është se si të integrohet shpirti i ekipit në aktivitete dhe të krijohet një atmosferë në të cilën të gjithë punonjësit janë të bashkuar, aktivë dhe progresivë.

Pasi mbërritëm në portin e destinacionit, pastruam të gjithë përbërësit që blemë dje dhe filluam Barbecue. Edhe pse teknologjia jonë nuk është mjaft e mirë, ne mund ta bëjmë atë më të shijshme pasi të kemi grumbulluar shumë përvoja të dështuara. Më i lodhuri nga kjo Barbecue është Alleni ynë. Siç mund ta shihni nga fotoja, Allen është si një baba punëtor që ka qenë ulur pranë skarës për të ushqyer fëmijë të uritur.

Pastaj shkuam për të peshkuar karavidhet. Ky është një aktivitet i durimit. Kur vendosim grepin e karremit, duhet të presim në heshtje për një kohë, karavidhet do të lidhet, pastaj ngadalë ngre grepin dhe kap karavidhet me një rrjetë të vogël, por nëse jemi të paduruar, atëherë karavidhet mund të shpëtojë. Likeshtë si puna jonë, duhet durim dhe përkushtim për të marrë nota të mira.

Më në fund, edhe pse secili prej nesh është i lodhur, ne jemi akoma të lumtur të kthehemi.

2