Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Masat përkatëse për t'u marrë me rrjedhjen e bërthamës së valvulës së automjeteve elektrike

Time: 2021-10-25 Klikime: 2

If a goodvalvul core leaks due to looseness, you can use a valve core wrench to tighten the valve core a few turns to prevent air leakage. The broken valve core can be replaced by a car repairer for a new one. This is the best solution for air valve leakage, and it is also a method that most people will use.

"Bërthama e valvulave" quhet gjithashtu "bërthama hermetike". Përdoret kryesisht për marrjen e ajrit të gomave dhe parandalimin e rrjedhjeve të gomave. Trupi kryesor i "bërthamës së valvulave" është një pjesë e vogël e cilindrit me një fund të sipërm të zbrazët dhe një fund të ngurtë të poshtëm. Një vrimë e vogël hapet në anën e skajit të poshtëm për të komunikuar me pjesën e zbrazët. Bërthamat e valvulave ndahen kryesisht në: gjilpërat e valvulave britanike, bërthamat e valvulave amerikane, bërthamat e valvulave franceze, dhe gjilpërat e valvulave gjermane dhe bërthamat e valvulave italiane.

Sidoqoftë, kur mendojmë se si të zgjidhim problemin e rrjedhjes së ajrit, duhet të analizojmë shkakun. Në përgjithësi, kjo ndodh sepse hunda e gazit është ngjitur në buzën e çelikut. Gjatë funksionimit afatgjatë të automjetit elektrik, ngrohja bën që buza e çelikut të nxehet dhe hunda e gazit ndryshon. Pas ngrohjes, goma e bërthamës së valvulës shkrihet. Pas inflacionit, gjembi i valvulës nuk është kthyer në pozicionin e tij. Pasi të jetë fryrë goma, fshijini pak pështymë në gojën e valvulës.

The Tire Valves manufacturers does not fit well with the core, and has unevenness, which makes it difficult to inflate. This is mostly found in non-standard brand cars. After many years of running on the road, the car will become loose. This is the easiest. Generally, just re-tighten it.

Sunsoul shpresoj se keni një humor të mirë, ju uroj të shëndetshëm, të lumtur çdo ditë!

https://youtu.be/lEXGpQPktxM

 

VALVE (1)


 

{zzz: qqkf1}