Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Ndarja është për një ribashkim më të mirë

Time: 2020-08-27 Klikime: 39

Ngjyrat e gushtit janë bërë prej ari, të ndritshme dhe të çmuara; ngjyrat e gushtit janë bërë nga dielli, aromatik dhe të shkëlqyeshëm. Në mëngjes, si një foshnjë që zgjohet pas një nate gjumi, ka një forcë dhe gjallëri kudo. Lule, bari, janë kaq delikate dhe jeshile, gjë që i bën njerëzit të ndihen rehat. Mëngjesi i bukur na jep një fillim të mrekullueshëm.

Era në gusht nuk është më aq e butë, me një nervozizëm pa fjalë dhe madje e mbështjellë në një stuhi pa paralajmërim. Vera e ndezur është e destinuar të jetë e trishtuar. Takimi i mëparshëm ishte vetëm për ndarjen në gusht. Sidoqoftë, kjo lamtumirë ishte ribashkimi tjetër.

Në këtë kohë, filloi një verë bubullimesh të mërzitshme dhe gjëmimi i simfonisë shpërtheu në nervozizmin e momentit. Sa më e paduruar, aq më e nxehtë është, zemra nuk do të jetë e qetë në fund të fundit. Sa ndarje në jetë, sa shqetësime, nuk mund ta lëshojnë zemrën, duke lënë vetëm do të rrisë bezdinë. Shikoni ndarjen me një zemër normale, ndoshta në këtë verë të nxehtë, ka një akull unik, kjo duhet të jetë e qetë dhe e freskët natyrore. Jo e gjithë ndarja nuk është parë më kurrë, unë të kam në zemrën time, pse të shqetësohesh të kujdesesh për ty dhe mua veç e veç. Ndarja apo vetmia, për sa kohë që nuk e harrojmë njëri-tjetrin.

Ndoshta në këtë teatër të veçantë, është një pagëzim i shpirtit. Takohemi përsëri, ti dhe unë nuk jemi origjinali. Ne nuk do të trishtohemi më nga ndarja dhe ndarja vetëm do të na bëjë të çmojmë këtë ndjenjë të fituar shumë. Ndonjëherë, ndarja e shkurtër është një reshje emocionesh, jo duke u larguar nga pluhuri; por duke thelluar më tej emocionin midis jush dhe meje, pa fjalë, një vështrim, një veprim, ju mund të kuptoni mendjen e njëri-tjetrit. Ndarja është një anatomi e vetvetes, ka gjithmonë shumë keqkuptime për shkak të kohës së gjatë të njohjes. Herë pas here, ndarja është që unë dhe ti të njohim më mirë njëri-tjetrin, të takohemi përsëri, zonja do të vërshojë si batica, nuk do të kujdeset më për të kaluarën, por kërkon vetëm një moment të vogël për t'u mbështetur te njëri-tjetri.

Jeta po ndjek gjithnjë përsosmërinë. Ndarja është të lini një hapësirë ​​për të menduar dhe të përpiqeni për një vetvete më të përsosur. Prisni derisa të takoheni përsëri, mbase do të mendoni se sa qesharake ishte sjellja juaj origjinale. Shumë njerëz gjithmonë duan të jenë të varur nga njëri-tjetri. Sidoqoftë, pas një kohe të gjatë, kontradiktat do të shfaqen në heshtje. Pra, pse koha e ndërlikuar e ndarjes, Nëse dashuria midis të dy palëve mund të zgjasë për moshën, pse duhet që ata të qëndrojnë së bashku natën dhe ditën?

Të gjitha gjërat e mira duhet të marrin fund, unë dhe ti do të duhet të ndahemi. Në gusht, këtë verë të trishtuar, u mbajt një banket. Një periudhë ndarjeje, dy rreshta lotësh, shumë qetësisht marr lejen time, aq qetësisht sa erdha këtu; butësisht i lëviz mëngët, madje as një copë toke nuk do të sjell.

0192d85995baada8012156030d0561.jpg@1280w_1l_2o_100sh