Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Termi ynë u bashkua me Bologna, Italy Exhibitoin dhe fitoi një sukses të madh

Time: 2020-08-27 Klikime: 36

The Autopromotec Exhibition time at May 24-28,2017 at Bologna,Italy

Ajo ka mbajtur me sukses datën 27, është një ekspozitë e madhe evropiane e pjesëve të automjeteve dhe gomave,

që do të zgjerojë kanalin evropian të biznesit të pjesëve të automjeteve një nga ekspozitat e rëndësishme.

Përmes kësaj ekspozite, të cilën ne u takuam me disa klientë potencialë OEM dhe gjithashtu tregojmë produktet tona të reja dhe patëm sukses të mirë.

 

autopromotec 1                        333