Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Hapja e Tregut vendas

Time: 2020-08-27 Klikime: 61

Koha e Ekspozitës Citexpo në 26-28,2016 Shtator XNUMX në Shanghai, Kinë

Ajo ka mbajtur me sukses 16-tën, e cila është ekspozita profesionale e gomave në Kinë.

e cila është zgjerimi i kanalit të biznesit Internatiohnal dhe të Brendshëm të Gomave dhe aksesorëve një nga ekspozitat e rëndësishme.

Përmes kësaj ekspozite, për të cilën kemi marrë informacion të mirë për të hyrë në tregun e brendshëm.

 

1        2