Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Dita e Nënës

Time: 2021-05-07 Klikime: 18

Dita e Nënës është më 9 maj

Dashuria e një nëne është si vesa në mëngjes, e pastër dhe e freskët dhe e pastër kristalore;

Dashuria e një nëne është si një lulëzim kumbulle në muajt e dimrit dhe të dimrit, me një aromë të lehtë;

Dashuria e një nëne është si një libër i pasur dhe shumëngjyrësh, të jep forcë të pafund shpirtërore;

Dashuria e nënës është si një kavanoz me verë, që kalon aromën.

Dashuria e nënës është dashuria më e madhe më vetëmohuese dhe e sinqertë në botë, bota për shkak të dashurisë së nënës dhe bëhet më e gjallë.

Kur lindëm, filluam të shijonim rrezet e diellit dhe shiun e dashurisë amtare.Për shkak të kujdesit për dashurinë e një nëne, në mënyrë që fidanët tanë të vegjël të rriten të fortë dhe të fortë.Vjen moti, vjen era dhe shiu, vjen zhgënjimi, vuajtjet vijnë, mos ki frikë, sepse do të ketë një dashuri të nënës për ne që të mbështesim një ditë me diell.

 

Fuqia e dashurisë amtare vazhdon jetën e fëmijëve.

https://youtu.be/5HmPK5dsYts

  

Dita e Nënës