Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Verë mesi në korrik

Time: 2020-08-27 Klikime: 22

Vera e korrikut, përmes qiellit blu, topi i varur i diellit skuqte pa mëshirë të gjithë tokën. Dielli po digjet i nxehtë, toka ishte si një avullore e madhe e mbuluar, duke mbytur. Edhe retë në qiell nuk mund të qëndrojnë, fshehin në heshtje.

Moti ishte aq i nxehtë sa nuk kishte erë, dhe ajri i trashë dukej se kondensohej. Në majë të kokës, kishte një diell të nxehtë dhe të gjitha pemët qëndronin të plogështa dhe me dembelizëm.

Në këtë moment, i etur për ardhjen e një shiu, ky shi duhet të jetë lloji i përzemërt. Shiu po vjen vërtet, ose pas disa bubullimave të vrullshme, si një marshim i vrullshëm, ose disa britma të erës së ashpër. Pavarësisht nëse nxehtësia e verës shpërndahet apo jo, ky shi mund të ushqejë tokën e etur, spërkatja e madhe e ujit spërkat në mes të pluhurit, ngre pluhurin, por është plot gëzim.

Lufta e djersitur dhe heroike, ndjekja e pafund e ngjitjes. Le të gjithë pasioni dhe djersa e të rinjve të pushojnë lirshëm në këtë sezon, ky sezon i përket brezit të ri. Djersa e depërtueshme është një lloj komoditeti i papërshkrueshëm, më mirë se ndjenja e errët, ngjitëse. Pas djersës, shijoni kohën e lirë interesante, puna e madhe dhe korrja e të ardhurave quhet jetë, çdo ditë ka një korrje, kjo është disponimi, është ndjekja.

Më pëlqen shfrenimi i korrikut, më pëlqen çiltërsia e parezervuar e korrikut, më shumë si pastërtia më e nxehtë në korrik.

Img383127129