Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Festivali i Lanternit

Time: 2021-02-26 Klikime: 19

Festivali i Lanternit


Dita e pesëmbëdhjetë e muajit të parë është Festa e Fenerit, festivali dërgoi shumë gëzim, ju uroj një ribashkim të lumtur familjar, shumë dashuri të ëmbël dhe të lumtur, karrierë të marrë shumë para, shumë të lumtur jetë, fat të mirë shumë gjëra të mira!

Festa e Fenerit është e pakufishme. Fateshtë fat të njohim njëri-tjetrin.Nata që shkëlqen borë Kyushu, duke u lutur për një hënë të plotë.Vetëm fjalët e vështira për t'u bërë të gjithë lumenjtë dhe liqenet, jo të gjitha bekimet kthejnë shtatë tela.Festivali me fat shpesh ka, lumturi me gjithë vitin.Gëzuar yuanxiao!

Ju dërgoj një tas me foto familjare, një të lumtur, një të ëmbël, një të lumtur, një fat të mirë, një pasuri, një miqësi, një shëndet, një paqe, një komoditet, një sukses.Gëzuar Festivalin e Fenerit!

Dita e pesëmbëdhjetë e hënës është e rrumbullakët dhe bashkimet e familjes në tryezë.Përfundoni petat për të shijuar një tas, zemër të ëmbël të ngrohtë.Dil përsëri në fenerë, zili të gjithë të lumtur dhe harmonike.Bekim i tingullit buzëqeshje e pandërprerë, e lumtur.Unë uroj një Festival të lumtur Lantern!

Një pranverë toke rigjenerimi juan, dita e pesëmbëdhjetë e Festivalit të Fenerit.Hëna e plotë që shkëlqen në qiellin me yje, dritat e shkëlqyera e bëjnë pranverën.Mijëra drita që këndojnë Yang, produkte ribashkimi dumplings, e qeshura e saj e lumtur e ëmbël, aromë e lumtur lundruese.Ju uroj një ribashkim të lumtur familjar!

Dritë e hënës së trashë, fenerë me pikë, ndriçoni të kuqen ndryshe, hani yuanxiao, bekoni, jetë të ëmbël fat të mirë, dërgoni mesazhe me tekst, lajme të mira, përshëndetje miqve më intime, Festivalin e Fenerit, sinqerisht ju uroj të gjitha të mirat, të ardhmen është premtuese.

Pasi të keni ngrënë dumplings për të bërë fenerë, mungoni për ju në ngritjen e shpejtë, të lumtur për ujin nga era, lumturinë me ju këtë jetë, shijoni hënën për të dërguar bekime, përshëndetje për ju më të përqendruarit, të lumtur të mbështeteni te Optimus Prime, fat të mirë me jetën tënde të freskët.Ju uroj një Festival të lumtur të Fenerit.

Një tryezë e rrumbullakët, grupi i familjes duke qeshur;Një darkë, pjata të shijshme më festive;Një filxhan verë, plot lumturi dhe gëzim;Një bekim, ju uroj më shumë pasuri dhe më shumë bekime.Festa e Fenerit, urojini lumturi familjes suaj!

Dritat madje varen me yje, fishekzjarre pranë pemës.Dashuria dhe mbushja e rrumbullakët e mbështjellë, qesh nga ekrani me ngjyra.Era shtëpiake dëgjon bambu, edhe tre muaj kumbull vjeshte.Duke u përpjekur për pranverë sa më shpejt të jetë e mundur, perandori nxiti vazhdimisht.Festa e Fenerit Ju uroj shëndet, bashkim familjar!

Festa e Fenerit për të shijuar fenerë, yje të mbara për ju, Festa e Fenerit për të shijuar fenerë, pemë e lumtur për ju, dita e pesëmbëdhjetë e muajit të parë për të ngrënë dumplings, qull me fat për ju e ëmbël, dita e pesëmbëdhjetë e muajit të parë për të ngrënë dumplings, ëndërroni muajin për ju raundin.Gëzuar yuanxiao!

IQJJCT`} BNY5X8Z 9N [[R6D