Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Ekspozita e Xhakartës

Time: 2020-08-27 Klikime: 42

Në Mars, 22-24,2018, ekipi i SUNSOUL u bashkua në Jakarta Exhibition

Indonezia është tregu i tretë më i madh i lokomotivave në botë, i dyti pas Kinës dhe Indisë. Për shkak të popullsisë së dendur, mungesa e sistemit të trafikut publik, problemi i bllokimit të trafikut është serioz në Indonezi, lokomotiva e dobisë dhe komoditetit të banditëve të mirëpritur, është bërë mjeti më i popullarizuar i transportit. Sipas menaxherit të përgjithshëm të degës së Honda në Indonezi, Yusuke Hori vlerëson se deri në vitin 2020 tregu i lokomotivave indoneziane pritet të ketë më shumë se 10 milion makina në vit.

2 印尼

Grupi indonezian i konsumit të lokomotivës bazohet në popullsinë me të ardhura të mesme dhe të ulëta, aftësia e konsumit është e kufizuar, kërkesat për cilësi të aksesorëve nuk janë të larta dhe çmimi është konsiderata kryesore. Dyqane të vogla ose shitës të tezgave mund të gjenden kudo në rrugë për të siguruar shërbime të thjeshta të pjesëve të zëvendësimit përmes lokomotivave. Për shkak të çmimit të ulët nga shumica e pjesëve, përbërësve, Kina.

Prandaj, SUNSOUL ka më shumë besim në hyrjen në këtë treg potencial.