Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

A është më e hollë goma e makinës?

Time: 2020-09-18 Klikime: 43
  • A është më e hollë goma e makinës?

Sa më e hollë të jetë goma e makinës, aq më mirë. I ashtuquajturi mur i hollë i referohet elasticitetit të mirë të murit anësor, gjë që do të përmirësojë komoditetin e ngasjes në një masë të caktuar, por trajtimi do të ndikohet në një masë të caktuar, 

sidomos kur ngasim automjetin intensivisht. Lartësia e murit anësor të gomës quhet me saktësi raport i aspektit.Ndërsa nëse është më i trashë apo i hollë, nuk mund të përgjithësohet. Mund të thuhet vetëm se ndryshe 

raportet e aspektit janë të përshtatshme për modele të ndryshme.

  • teorik

Në teori, banesa është më e mirë se e moderuar, jo shumë e trashë por jo shumë e hollë, shumë e trashë do të ndikojë në makinë.Trajtimi dhe hollësia e automjetit do të ndikojë në komoditetin e automjetit. 

Trashësia e murit anësor është niveli i parë i automjetit. Thithja e goditjeve, dhe gazi ka vëllim dhe nuk mund të kompresohet pafundësisht. Gomat mund të drejtohen në rrugë normale.

Sa më e vogël të jetë lartësia e kompresuar, dridhjet do të transmetohen drejtpërdrejt në shasi pezullimi, pra një makinë me një gomë të gjerë të rrafshët

Lloji ka tendencë të jetë më i vështirë. Por kjo lloj makine që përdor rrota me përmasa të mëdha dhe më të sheshta se gomat tregon. Seksi është padyshim shumë më i mirë, dhe përvoja vizuale është me të vërtetë me ndikim, 

duke luajtur sjellje ose gara. Fjalët mund të merren parasysh.

  • Zgjidhni gomat e makinës

Gomat me një raport të madh aspekti përdoren shpesh në automjetet jashtë rrugës dhe muret anësore janë të trasha mjaft për t'u përballur me rrugë të ashpra dhe madje edhe pengesa. Gjithçka mund të garantohet që të mos dëmtojë 

shpërndarës i rrotave, manifestimi kryesor i efektit është ky. Banesë e përgjithshme e makinave civile. Raporti i nivelit do jini relativisht të moderuar, duke marrë si shembull 205 / 55R16 të zakonshëm, nuk do të ndikojë as në komoditet dhe as në ndikim

Manovrueshmëria, tPrandaj, raporti i rrafshëtisë së gomës nuk duhet të jetë shumë i madh ose shumë i vogël, për të ekuilibruar komoditetin dhe trajtimin.

Pavarësisht nga marka e gomave, për sa kohë që është një gomë sportive me një raport të ulët të rrafshët, muri anësor nuk është i hollë. Yes, mund të sigurojë një sens më të mirë kontrolli. Gomat me raport të lartë në përgjithësi kanë mure anësorë shumë elastikë

Mirë, mund të sigurojë një përvojë më të rehatshme të ngasjes. Gomat ende duhet të zgjidhen në përputhje me makinën tuaj.