Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Si të përdorni maskat?

Time: 2020-08-27 Klikime: 40

Këtu është një video se si të vishni një maskë   https://air.alibaba.com/apps/alimsc/private-marketing/feeds-detail.html?wh_weex=true&contentId=258482582238

Kryeni higjenën e duarve para se të vendosni maskën. Zgjidhni madhësinë e duhur të maskës dhe sigurohuni që të mos ketë defekte.
Hapi 1

Mbajeni maskën në pëllëmbë me pjesën e hundës në majë të gishtave, varni shiritat e kokës lirshëm poshtë dorës.

Hapi 2

Poziciononi maskën poshtë mjekrës me hundën lart.

Hapi 3

Ndërsa mbani maskën në vend, tërhiqni rripin e sipërm mbi kokën tuaj në mënyrë që të qëndrojë lartë në pjesën e pasme të kokës.

Hapi 4

Tërhiqeni rripin e poshtëm mbi kokën tuaj dhe pozicionojeni atë rreth qafës, poshtë veshëve.
Nëse keni flokë të gjatë, rripi duhet të pozicionohet nën flokët tuaj. Zgjidh rripat. Poziciononi maskën poshtë në hundë.

Hapi 5

Duke përdorur të dyja duart, formoni pjesën e hundës në formën e hundës tuaj duke shtyrë poshtë dhe jashtë ndërsa lëvizni majat e gishtave poshtë në të dy anët e pjesës së hundës.

Hapi 6

Kryeni një kontroll të përshtatjes duke vendosur të dy duart plotësisht mbi maskë. Kini kujdes që të mos shqetësoni pozicionin dhe të nxirrni frymën mprehtë.

Nëse rrjedhjet e ajrit rreth hundës tuaj, rregulloni pjesën e hundës siç përshkruhet në hapin 5. Nëse ajri rrjedh në skajet e maskës, rregulloni rripat prapa përgjatë anëve të kokës tuaj. Kryeni përsëri kontroll të përshtatjes nëse bëhet një rregullim.

Vishni maskën me madhësinë e duhur.

Kontrolli i përshtatjes është i detyrueshëm për të gjithë përdoruesit e maskës dhe duhet të kryhet çdo herë pas veshjes.

Kryeni higjenën e duarve pasi të keni vendosur maskën.

Sekuenca e heqjes së maskës Tërhiqni rripin e poshtëm mbi kokë, Mbani mbajtësen në rripin e parë, përdorni një dorë tjetër për të tërhequr shiritat e sipërm mbi kokë.

Mos prekni sipërfaqen e përparme të maskës.

Duhet të mbahet në një qese New Clean Ziploc për ripërdorim dhe të hidhet në fund të ditës nëse nuk është e lagur ose e ndotur.

Kryeni higjenën e duarve pas heqjes së maskës dhe pasi vendosni maskën e ripërdorur.

 

2