Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Si të provoni nëse maska ​​është e lehtë për t’u përdorur

Time: 2020-08-27 Klikime: 27

Njerëzit zakonisht provojnë nëse maska ​​është e lehtë për t'u përdorur nga aspektet e mëposhtme:

1. Komoditeti

Këto maska ​​janë shumë të rehatshme në fytyrë. Për shkak se rripat në të dy anët mund të varen lehtësisht në veshë

2. Rrjedhja e ajrit

Ka shumë pak rrjedhje nëse ura metalike e hundës shtrëngohet siç duhet së bashku.

3. Ushtrimi

Veshja e një maske për të hipur në biçikletë ose për të vrapuar nuk është problem dhe mund të marrësh frymë

4. Jetëgjatësia

Maska mund të zgjasë të paktën disa ditë të përdorimit para se të humbni efektivitetin

5. Faktori i mjegullës

Për shkak të vulës së ngushtë rreth hundës, nuk ka pothuajse asnjë mjegull në gota.

 

Ne kemi Garantim të FDA dhe CE, nëse keni nevojë, shkoni përpara për të na kontaktuar. https://air.alibaba.com/apps/alimsc/private-marketing/feeds-detail.html?wh_weex=true&contentId=259413047091

2