Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Si të mirëmbahet valvula?

Time: 2021-07-19 Klikime: 14

 

Çfarë është valvula

Valvula është pjesa e vogël e gomës së makinës, pavarësisht nëse është makinë, makinë elektrike apo biçikletë, ekziston kjo pjesë e vogël në gomë. Kur pomponi ajrin, duhet të përdorni një pompë për të lidhur valvulën, dhe pastaj të fryheni në gomë përmes valvulës, në mënyrë që e gjithë goma të ketë gaz të përshtatshëm dhe është më e përshtatshme për të ecur. Përmes një prezantimi të thjeshtë, besoj se shumë njerëz e dinë se çfarë do të thotë kjo, mos e nënvlerësoni këtë pjesë të pakuptimtë. Në fakt, ndikimi në gomën e përgjithshme është akoma i madh.

Si të mirëmbahet valvula


Si të mirëmbahet valvula

Shumë njerëz mendojnë se pjesa relativisht e vogël e Gomave të Gomave nuk kërkon mirëmbajtje të veçantë. Në fakt, edhe pse një pjesë e tillë mund të mos jetë shumë tërheqëse, efekti është me të vërtetë i madh. Nëse dëshironi që gazi juaj i gomave të ruhet për më shumë kohë Në planin afatgjatë, valvula duhet të mirëmbahet. Materiali i valvulës është gome. Pas plakjes së një materiali të tillë, ai do të çahet dhe do të humbasë elasticitetin e tij, i cili do të ndikojë në pompimin dhe paraqet një rrezik sigurie gjatë ngasjes. Pra, mos e neglizhoni këtë pjesë të vogël. Bestshtë më mirë të kontrolloni një herë brenda tre deri në pesë vjet dhe ta zëvendësoni nëse është e vjetër.

Sunsoul shpresoj se keni një humor të mirë, ju uroj të shëndetshëm, të lumtur çdo ditë!

https://youtu.be/7VVq5aQxOUc