Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Si të mirëmbahet goma e makinave në dimër?

Time: 2020-08-27 Klikime: 30

Presioni i gomave: për shkak të efektit të zgjerimit termik dhe tkurrjes, presioni i gomave të dimrit do të zvogëlojë, nëse nuk rrit siç duhet presionin e gomave, jo vetëm që mund të rrisë konsumin e karburantit të makinës, por gjithashtu të përshpejtojë veshin e gomave automatike, dhe në të njëjtën kohë në Për të shmangur ndikimin e presionit të gomave është shumë e lartë, kontrolli i makinës, veçanërisht i efektit të mbrojtjes së gomave.

 

 

TRK223

 

 

Goma: në dimër, por edhe pastrimi i rregullt i përmbajtjes së faqes, shmangni përdorimin e më shumë se një gome dhe zëvendësoni konsumimin e gomave të markave të ndryshme. Gomat me specifikime të ndryshme dhe struktura të ndryshme nuk mund të ngarkohen në të njëjtin bosht. Goma e specifikimeve të ndryshme është instaluar në të njëjtin bosht, mund të shkaktojë ose nën timon, lehtë për të shkaktuar rrëshqitje, të shkaktojë aksident trafiku lehtësisht. Edhe nëse ka marka të ndryshme me të njëjtën specifikim, sepse modelet e shkeljes janë të ndryshme, është më mirë të mos përziheni.

Zakonet e vozitjes: kjo lidhet drejtpërdrejt me faktorët e pronarit. Filloni shumë shpejt, krejt një kthesë e papritur, frenimi emergjent, shpejtësi e lartë në shumë rrugë të këqija, heqja e pengesave, të tilla si rruga dhe parkimi, mund të çojë në konsum të rëndë të gomave, duke zvogëluar kështu jetën e shërbimit të gomave. Prandaj, zakonet e mira të ngasjes janë mënyra më e drejtpërdrejtë dhe efektive për të mirëmbajtur gomat.

Sunsoul Siguroni bulonat e rrotave të makinës, arrat e rrotave të makinës, bllokimin e rrotave të makinës, cilësi të lartë për ju.

 

/ produktet / valvula-pajisje /