Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Si të kontrolloni valvulën kur goma është e fryrë?

Time: 2020-08-27 Klikime: 42

lajm

Pas një distancë të gjatë, makina e minierës duhet të pompojë ajrin për gomën, kështu që si të kontrolloni valvulën e gazit në minierë? Inflacioni duhet të presë derisa goma të ftohet. Meqenëse ngasja e fërkimit të gomave me tokën do të bëjë që gomat në procesin e rritjes së temperaturës, ajri në zgjerimin e nxehtësisë së gomave, dendësia më e ulët, rënia e presionit, në këtë kohë të valvulës nuk është në gaz në gojë.

Kur përgatiteni të pomponi ajrin për gomën, është e nevojshme të kontrolloni së pari integritetin e valvulës dhe të kontrolloni nëse ka ndonjë deformim. Nëse zbuloni se duhet të zëvendësoni menjëherë valvulën për të parandaluar ndodhjen e problemeve të tjera. Kur mbushni, kushtojini vëmendje pastërtisë. Gazi i injektuar nuk mund të përzihet me pikat e tepërta të ujit dhe vajit. Sapo pikat e ujit dhe vajit të futen në gomën e brendshme, kjo do të shkaktojë përkeqësim të gomës së gomës së brendshme. Së dyti, fryrja është për të kontrolluar në rastin më të mirë, shumë pak mund të ndikojë në jetën e shërbimit të gojës së valvulës. Kur pastroni grykën e valvulës, bëni kujdes që të mos dërgoni bërthamën e valvulës. Pas inflacionit, kontrolloni nëse ka rrjedhje të ajrit në valvul. Pasi të keni konfirmuar fenomenin e rrjedhjes së ajrit, shtrëngoni kapakun e valvulës për të parandaluar që trupi i huaj të hyjë në grykën e valvulës dhe të shkaktojë dështimin e valvulës. Anasjelltas, nëse ka një rrjedhje, valvula duhet të zëvendësohet menjëherë.

Edhe pse është e zakonshme të fryhet një gomë, valvula është vetëm një pajisje e vogël, por nganjëherë pjesa e vogël përcakton shumë gjëra të rëndësishme.

Më sipër është përmbajtja e grykës së valvulës së kontrollit kur goma është e fryrë. Shpresoj se do të jetë e dobishme për ju. Prodhimi i gojës së valvulave Tengda të llojeve të ndryshme të gojës së valvulave, është provinca Shandong prodhuesi më i madh i gojës së automobilave minierave, ka nevojë të na kontaktoni.