Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Sa do të zgjasin gomat e makinave? Në një kohë të caktuar, edhe nëse nuk është prishur, duhet ta zëvendësoni?

Time: 2021-07-06 Klikime: 34

Për pronarin e makinës, goma është pjesa e vetme e makinës dhe kontakti në tokë, ajo përcakton cilësinë e makinës.Cilësia e gomave ndikon në trajtimin, komoditetin.Pavarësisht se sa fuqi mund të japë motori, gomat janë të padobishme pa kapje të mjaftueshme.Veryshtë shumë e rëndësishme të mirëmbahen dhe zëvendësohen rregullisht gomat. Atëherë jeta e gomave të automobilave është përgjithësisht disa vjet. Sa kohë duhet të zëvendësohet?

Së pari, kur zbulohet se çarjet e gomave janë veçanërisht të dukshme, ajo duhet të zëvendësohet.

Së dyti, padyshim që goma nuk është e shpuar, por do të ndjeni që goma e makinës gjithmonë fryn ngadalë ajrin, edhe kësaj here duhet të zëvendësohet.

Së treti, fryrja e gomave.Fryrja e gomës është për shkak të këputjes së vijës së kordonit brenda anës së gomës. Në këtë rast, është më mirë të zëvendësoni gomën e dëmtuar në kohë, përndryshe është e lehtë të plasni gomën.Për shkak se fryrja e gomave zakonisht është për shkak të ngasjes ditore, goma e copëtuar aksidentalisht ose birë të shkaktuar nga, mund të ndodhë në atë kohë për të cilën jeni të vetëdijshëm, prandaj rekomandohet që goma të kontrollohet rregullisht në kohë të zakonshme.

Së katërti, kur goma është konsumuar në vlerën më të ulët, domethënë 1.6 mm, por gjithashtu duhet të zëvendësohet.

Së pesti, numri i birë.Një tregues tjetër i kohës që një makinë kërkon për të ndryshuar një gomë është sa vrima ka.Nëse më shumë se 3, në fakt, gjithashtu mund të ndryshohen, veçanërisht dëmtimi i murit anësor të gomës.Gërryerja e vërtetë në dhjetëra mijëra kilometra goma, makinat private në thelb do të prishen.

Së gjashti, gomat në një numër fiks të caktuar të vitit, në thelb duhet të merren parasysh në 5 vjet, nëse nuk keni shumë problem për gomat, mirëmbajtja normale është më e mirë, nuk doni të ndryshoni, është më mirë të gjeni një mekanik për tu konsultuar, mos mendoni se dikush tjetër do t'ju korrigjojë para, pasi të gjitha gomat të kenë arritur një numër fiks të vitit, shanset e gomave të sheshta janë shumë të mëdha, është e paimagjinueshme.


Sunsoul shpresoj se keni një humor të mirë, ju uroj të shëndetshëm, të lumtur çdo ditë!

https://youtu.be/Mr8GxYmZ7G4

Sa do të zgjasin gomat e makinës Në një kohë të caktuar, edhe nëse nuk është prishur, duhet ta zëvendësoni