Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Stina e korrjeve – Vjeshta

Time: 2020-08-27 Klikime: 23

Pas një vere të nxehtë, më në fund arriti në sezonin e vjeljes së vjeshtës - Vjeshtë

Lumturia klientët evropianë dhe amerikanë janë pothuajse të gjithë të kthehen me pushime, kështu që hapi tjetër duhet të jetë i zënë me përgatitjen për shitjet e dimrit. . .

Ne mezi presim që porositë tuaja të vijnë si një stuhi shiu. :)

Në ditët e sotme, situata aktuale ndërkombëtare është shumë e tensionuar. Rritja e dollarëve amerikanë ka ndikuar në ekonominë e botës.

Sidoqoftë, duke pritur me padurim Kinë, ne jemi vetëm një familje e vogël në të gjitha industritë e prodhimit.

Jeta dhe vdekja jonë nuk mund ta ndryshojnë këtë situatë dhe ne nuk kemi aftësi të ndikojmë në të gjithë botën.

Edhe kështu, ajo që mund të bëjmë tani është t'i përmbahemi qëllimit origjinal, të përmirësojmë sistemin e brendshëm dhe të bëjmë më mirë vetë.

 

Ajnshtajni tha: Me mbështetjen e një qëllimi të lartë, të punosh vazhdimisht, edhe nëse është i ngadaltë, sigurisht që do të ketë sukses një ditë.

 

Ekipi ynë SUNSOUL janë të gjithë të gatshëm për të furnizuar shërbimin tonë të buzëqeshjes, po me ju?

 

222 (1)