Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Gëzuar Ramazanin

Time: 2021-05-14 Klikime: 34

Në këtë ditë, gati 1.8 miliardë myslimanë në të gjithë botën festojnë Bajramin e Madh! Asnjë fe nuk mund të krahasohet; Asnjë ngjarje tjetër ndërkombëtare nuk afrohet; Nuk ka aq shumë fëmijë të lumtur; Asnjë organizatë tjetër nuk mund të organizojë një ngjarje në këtë shkallë! Harmonyshtë harmoni si nuk e keni parë kurrë më parë! Pa marrë parasysh racën, pa marrë parasysh ngjyrën, pa marrë parasysh rajonin, pa marrë parasysh moshën, nuk ka rëndësi të gjuhës, pa marrë parasysh statusin e lartë ose të ulët, pa marrë parasysh burrat dhe gratë, bota feston ardhjen e Bajramit!


Lamtumirë për të bërë punë, për lutjen e shpengimit, hirin e Ramazanit fisnik, duke festuar festivalin e Erde, le të rrisim frikën e njohjes së Zotit, të festojmë të mbarë, të ndajmë hirin! Gëzuar Bajramin!


Përshëndetje për ju me sytë fisnikë të lojës, të bekuar me Ramazanin e mbarë për ju, lamtumirë të përlotur për mysafirët e Allahut, të veshur për të mirëpritur fat të mirë, durimi i Janarit ju bën dhe unë e di se t'i bindeni Zotit është lumturia më e madhe! Gëzuar .


Mijëra fjalë, asnjë mënyrë për të folur, bota është e mirë për ty, çdo mëngjes të lutesh për ty, çdo ditë perëndimi i diellit të uron paqe, çdo gëzim me ty, çdo shëndet me ty përgjithmonë, të uroj një Bajram të mbarë- Fitr!


Ann ngjyros dy sy! Agimi shoqërohet me lindjen e diellit, ne shënojmë festën e Bajramit të nderuar, në këtë ditë të mbarë, lutemi Zotit të të japë ty dhe familjes tënde shëndet të mirë, lumturi jetësore!


Me mbërritjen e Festës së Madhe Fitër Bajramit, të gjitha gjërat kërkojnë paqe, shëndet dhe lumturi për të vetmin, të plotfuqishmin, Zotin që njeh të kaluarën dhe të ardhmen.


Njeriu është më e mira nga të gjitha gjërat, më mirënjohësi është Allahu, njeri! Më i vlefshmi është besimi, njerëz! Më i maturi është sekti, njerëz! Më e bukura është e mirë, njeri! Më e lumtur është të takohesh, njerëz! Dy botët më të lumtura dhe përplasjet!


Besimi është zjarr, shkrirja e akullit të jetës, aderimi është ujë, ujitja e grurit të etur, frika është era, largimi i pluhurit të zemrës, shpresa është shiu, lagja e zemrës së luleve, në rregull, njerëzit Mu nuk mund të bëjnë pa këta të katërt.


Përshëndetje për ju me blu fisnike, bekim për ju me Ramazan të mbarë, lamtumirë me lot për mysafirët e Allahut, veshur me fustan të plotë për të mirëpritur fatin e mirë, temperamenti i janarit ju bën dhe unë e di se t'i bindeni Zotit është lumturia më e madhe! Gëzuar,


Mëshira është era, letra është vela, Li Cheng është anija, rruga është deti, sinqeriteti është foshnja, dhembshuria është era, defekt letra është vela, uji i ndershëm që mban punë anije riparuese, për të njohur Zot vetëm një foshnjë, tunel besnik 1: vazhdo të ecësh përpara!


Muaji fisnik i Ramazanit me peshën e tij të papërshkrueshme dhe oqeanin e hirit është larguar nga ne, hëna e re që prishet shpejt u shfaq papritur dhe festa e gëzimit ka ardhur. Në këtë pikë mos vini; midis përzierjes së një shqetësimi një gëzim , ne gjithmonë i lutemi Allahut: besim dinjitoz, pajtueshmëria e changchuan, prindërit nga sa më shpejt të jetë e mundur, në parajsë, fëmijë të sigurt! Shëndeti i pleqërisë! Për Temfige! Amy është!


Mënyra e parë, një tingull dhe ngjyrosni dy sy! Përshëndetni Bajramin përsëri! Allahu ju dhëntë lumturi, paqe dhe mbarësi!


Besimi i unifikuar, në përputhje me Gulan, imazhi i të urtëve, rrjeti propagandistik, parimi i fortë, jeta, arsimi, dy botë dhe e rëndë.


Ramazani fisnik na ka lënë, dita e festivalit ka ardhur, sinqerisht themi një pjesë fisnike dhe bazike e Selan, Ansay two to the dead dru! Urime ju dhe familjen tuaj për një festë të mbarë!


Lëreni sytë e ngjyrave të fryjnë hidhërimin tuaj, le Ma Zi të lajë problemet tuaja, le të pastrojë mëkatet tuaja, le të Kuranit t'ju sjellë ngrohtësi, le të Allahu t'ju japë paqen! Gëzuar Bajramin!


Nata ka yjet që duken simpatike; Deti me zhurmën e valëve duket i thellë; Një vit me muajin e shenjtë të Ramazanit; Miq janë ndjerë të nderuar; Urimet më të mira për ju. Lum lumtur!


Vjeshta lë të verdhë, Ramazani larg, uji i Lumit të Verdhë rrjedh në lindje; Festa e Erde, hiri i Zotit, hiri i pafund përgjithmonë. Dy sy, uroj paqe, lumturi gjithmonë me familjen; Gjithmonë kujto Zotin, së bashku me përpjekjet, ti dhe Unë mund të jem e bukur nesër. Urojmë ju dhe familjen tuaj një festë të mbarë!

Gëzuar Ramazanin https://youtu.be/mf2p75EJVYU