Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Udhëzime për Organizimin e Ekspozitave Online në Panairin e 127-të të Kantonit

Time: 2020-08-27 Klikime: 35

Udhëzime për Organizimin e Ekspozitave Online në Panairin e 127-të të Kantonit

1. Koha specifike? Sa e gjatë është periudha e ekspozitës?
Nga 15-24 qershor, 2020, ekspozita do të zgjasë për 10 ditë.

2. Shtrirja e ekspozuesve online?
Ekspozita e Eksportit: Ekspozuesit janë rreth 25,000 kompani që janë rregulluar nga stenda e Panairit të 127-të të Kantonit.
Ekspozita e Importit: Ekspozuesit janë pavijone dhe ndërmarrje jashtë shtetit që kanë përfunduar parapagimin e tarifave të stendave për Panairin e 127-të të Kantonit. Estimatedshtë vlerësuar se ka rreth 400 kompani nga rreth 30 vende dhe rajone.
Në mënyrë që të sigurohet cilësia e Panairit të Kantonit të mbajtur në internet për herë të parë dhe për të vazhduar kërkesat e kualifikimit të ekspozitave fizike jashtë linje për ekspozuesit, kompanitë jashtë fushës së mësipërme mund të marrin pjesë në aktivitetet e palës së tretë të platformës së tregtisë elektronike të "Panairi i Kantonit Sinkron, Mundësitë Globale të Biznesit"

3. Cila është aranzhimi specifik i temës së ekspozitës?
Ekspozita e eksportit është e ndarë në 50 zona ekspozite të ndara në 16 kategori mallrash, përkatësisht: elektronike dhe pajisje shtëpiake, ndriçim, automjete dhe pajisje, mjete harduerike, makineri, materiale ndërtimi, produkte kimike, energji, mallra të konsumit ditor Dhurata, tekstile dhe veshje , këpucë, dekorime shtëpie, zyra, bagazhe dhe produkte të kohës së lirë, ushqim, ilaçe dhe kujdes mjekësor.
Ekspozita e importit është e ndarë në 6 kategori, përkatësisht: elektronikë dhe pajisje shtëpiake, materiale ndërtimi dhe pajisje, makineri dhe pajisje, ushqim dhe pije, sende shtëpiake, pëlhura dhe tekstile shtëpiake.

4. Forma specifike e Panairit të Kantonit të zhvilluar në internet?
Panairi i 127-të i Kantonit do të përdorë plotësisht teknologjinë e përparuar të informacionit për të krijuar një platformë gjithëpërfshirëse të ankorimit në internet në faqen zyrtare të Panairit të Kantonit. Ekspozuesit që kanë marrë aranzhimin e stendave të këtij Panairi të Kantonit do të shfaqen të gjithë në internet dhe do të marrin pjesë në internet sipas zonës së ekspozitës. Platforma siguron promovim në internet për të gjitha motet, furnizim dhe blerje, negociata në internet dhe funksione të tjera, kryesisht duke përfshirë tre sektorë kryesorë:
(1) Shfaqja në internet dhe platforma e ankorimit: Së pari, kompanitë mund të ngarkojnë kompaninë e tyre dhe informacionin e produktit në formën e fotove, videove, 3D, VR dhe formate të tjera për t'u shfaqur në forma të shumëfishta, dimensione të shumëfishta dhe komoditet; E dyta është se sipas të dhënave të aranzhimit të stendave të Panairit aktual të Kantonit, ndërmarrjet mund të ngarkojnë kabina virtuale për të lehtësuar shfaqjen tre-dimensionale të imazhit dhe lëshimin e produkteve;
E treta është forcimi dhe përmirësimi i funksionit të kërkimit të kërkimit. Blerësit mund të kërkojnë produkte ose ndërmarrje përmes klasifikimit të ekspozitës, fjalëve kyçe të produktit dhe ndërmarrjes, numrit të kabinës, etj., Dhe të vizitojnë stendën virtuale të ndërmarrjes.

(2) Marketingu i transmetimit të drejtpërdrejtë: krijoni kolona dhe lidhje të transmetimit online, dhe vendosni një dhomë transmetimi drejtpërdrejtë 10 24 XNUMX-orëshe për secilën kompani veç e veç. Salla e transmetimit të drejtpërdrejtë nuk është e kufizuar nga koha dhe hapësira. Ndërmarrjet mund të kryejnë negociata të ndara ballë për ballë me klientët në internet. Ai gjithashtu mund të promovojë dhe promovojë një numër të madh tregtarësh në të njëjtën kohë përmes transmetimit në internet, dhe të sigurojë funksione të tilla si rishikimi i kërkesës, ngarkimi i videos, komunikimi interaktiv dhe ndarja, të cilat ofrojnë lehtësi për ndërmarrjet për të kryer negociata të personalizuara të marketingut dhe komunikimit .

(3) Lidhja e furnizimit dhe blerjes: platforma mbështet ekspozuesit dhe blerësit për të publikuar informacionin e furnizimit dhe kërkesës, forcimin e përputhjes në internet dhe sigurimin e informacionit të sinqertë për të dy palët e transaksionit, duke përfshirë situatën e pjesëmarrjes së blerësve, origjinën e regjistrimit, ekspozuesit e mëparshëm 'pjesëmarrja, qofshin kompani të Fair Fair të Kantonit, etj., kopjoni në internet mjedisin e negociatave tregtare të besuara reciprokisht të ekspozitës fizike. Në mënyrë që të respektohet dhe sigurohet privatësia e tregtisë B2B, të dy palët mund të zgjedhin mjete të palëve të treta për të kryer negociata të thelluara dhe për të vendosur urdhra. Platforma gjithashtu ofron disa video konferenca dhe lidhje të programeve sociale për të lehtësuar përdorimin e të dy palëve. Faqja e platformës ofron mbështetje shumëgjuhëshe të përkthimit për të lehtësuar komunikimin midis blerësve dhe ekspozuesve.

(4) Aktivitetet e sinkronizimit të platformave të palëve të treta: Panairi i 127-të i Kantonit do të krijojë një zonë provë gjithëpërfshirëse të tregtisë elektronike; në të njëjtën kohë, disa platforma vendore të tregtisë elektronike ndërkufitare të palëve të treta do të mbahen me temën "Panairi i Kantonit Sinkron, Mundësi Globale të Biznesit" Merrni pjesë në aktivitetet e platformës së tregtisë elektronike të palëve të treta mbi baza vullnetare.

5. Si të hyni në platformën e ekspozitës në internet?
Rreth 25,000 kompani të ekspozitave të eksportit që janë rregulluar nga stenda e Panairit të 127-të të Kantonit dhe rreth 400 kompani të ekspozitave të importit mund të hyjnë në platformën e ekspozitës duke përdorur numrin e llogarisë së sistemit origjinal Easyjet dhe përdoruesit e tjerë nuk mund të identifikohen.

Blerësit dhe vizitorët brenda dhe jashtë vendit mund të hyjnë në platformën e ekspozitës online përmes faqes zyrtare të Panairit të Kantonit, etj. Për t'u identifikuar, për të kërkuar emrin e kompanisë, për të kërkuar faqen ekskluzive të kompanisë, për të klikuar në informacionin e produktit dhe për të vizituar transmetimin e drejtpërdrejtë të kompanisë. dhoma (nëse kompania ka vendosur kufizime të hyrjes Vizitorët duhet të aplikojnë në ndërmarrje për të marrë një kod ftesë për të hyrë) dhe operacione të tjera të ekspozitës në internet.

2