Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Projekti i bashkëpunimit GPC Azi

Time: 2020-11-09 Klikime: 31

nëntor 2020

Ne e morëm kontaktin vetëm përmes një kërkese në lidhje me riparimin e gomave email. Atë herë nuk i kemi kontrolluar mirë si janë.

 

Në dhjetor, 9, 2020 ne patëm takimin e parë që prezantuam kompaninë tonë secila dhe pasi i njoh unë u befasova dhe i njoh atëherë. Ata janë një kompani publike dhe shet miliarda dollarë.

 

Pastaj në Mars, 18.2021, kemi pasur takimin e dytë, kemi biseduar për produktet në detaje, për mënyrën e paketimit, si për MOQ për artikull ...

 

Tani GPC është duke punuar në punë artistike, së shpejti do të fillojmë porosinë e parë.


initpintu_1