Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Çelësat e mirë me ndikim ajror - madhësitë, shpejtësia dhe aftësitë

Time: 2021-12-07 Klikime: 11

Çelësat e ndikimit në ajër is those that have the air compressor in them. An air impact wrench is a rotary power wrench, usually gas powered, which has a handle to operate from either side of the socket, and a large turning radius. It was invented by Robert H. Pott in Evansville, Indiana. He then started his own company, Pott Brothers Inc., later that same year. They began selling the wrench in several different styles and makes in the 1930's.

Mënyra e funksionimit të tyre është mjaft e thjeshtë. Kur ktheni dorezën, krahu ngjesh dhe rrezja e kthesës rritet shumë. Kjo rrit çift rrotulluesin e çelësit të goditjes dhe, për shkak të kësaj rritje në çift rrotullues, kërkohet një kohë më e shkurtër për të kryer detyrën sesa me bazat konvencionale të dorës dhe çelësat e goditjes me ajër. Edhe pse jo aq i fuqishëm sa një çelës me arpion ose një çelës me rrip, ato ende mund të prodhojnë çift rrotullues prej mbi një të katërtën e një kuajfuqie në minutë.

Madhësia e tyre e vogël dhe lëvizshmëria i bëjnë ato të shkëlqyera për punë nëpër shtëpi dhe në garazh. Shumë konsumatorë i preferojnë ato për shkak të transportueshmërisë së tyre relative, dhe këta konsumatorë e vlerësojnë transportueshmërinë e tyre më shumë sesa fuqinë e tyre. Për shembull, transportueshmëria është e rëndësishme kur po riparoni diçka në makinën tuaj, si p.sh. një komplet frenash. Ndërsa riparimi është i shpejtë dhe i lehtë për t'u bërë, nuk është shumë i përshtatshëm nëse duhet të visheni përpara se të arrini atje ku duhet të jeni dhe më pas të vishni pantallonat dhe të shkoni përsëri në automjetin tuaj. Prandaj, një çelës i vogël elektrik me ndikim ajri është i përsosur për këtë punë. Nëse keni shumë punë të vogla që duhet të rregullohen në të njëjtën kohë, ose nëse e përdorni automjetin tuaj shumë për punë, atëherë zotërimi i një palë prej tyre do t'ju japë më shumë liri dhe kohë për të shpenzuar duke bërë atë që dëshironi në vend që të shqetësoheni. për mënyrën se si do të ktheheni në shtëpi ose çfarë do të ndodhë pas rregullimit të gozhdës së çatisë.

Përveç transportueshmërisë së tyre dhe lehtësisë relative të trajtimit, një nga përfitimet më të mira të çelësave me ndikim ajror është se ato mund të ofrojnë një nivel më të lartë sigurie. Shumë njerëz priren të përqendrohen në madhësinë dhe fuqinë e vetë mjetit kur punojnë nëpër shtëpi ose bëjnë detyra të vogla. Megjithatë, ka një përfitim tjetër të rëndësishëm të sigurisë për t'u marrë parasysh. Vlerësimi i rrotullimit të një mjeti është zakonisht një masë e forcës që mund të ushtrojë përpara se dado ose buloni të fillojë të rrotullohet. Dhe çelësat nuk janë të fuqishëm vetëm kur përdoren në dado dhe bulona, ​​por edhe kur përdoren për të hequr bulonat më të mëdhenj ose copa druri ose tapeti.

Një përfitim përfundimtar që duhet marrë parasysh kur blini një nga këta çelësa elektrike me ndikim të gjithanshëm pa tela është se ato janë të lehta për t'u ruajtur. Shumë prej këtyre mjeteve janë shumë të vogla dhe mund të futen lehtësisht në xhepin ose çantën tuaj. Ata nuk zënë shumë hapësirë ​​ruajtëse dhe në shumë raste mund t'i rikarikoni edhe me baterinë tuaj elektrike pa tela. Kjo do të thotë që nuk duhet të shqetësoheni kurrë nëse e keni mjetin tuaj me vete apo jo, duke ju lejuar të shkoni në punë më shpejt se kurrë.

Në përgjithësi, këto mjete kompakte, me kosto të përballueshme, bëjnë çelësat më të mirë të ndikimit në ajër. Ata janë shumë të besueshëm dhe të gjithanshëm. Ata mund të trajtojnë një gamë të gjerë aplikimesh për mbërthyes dhe ju lejojnë të kryeni një gamë të gjerë punësh fiksimi vetëm me njërën dorë. Madhësia dhe fuqia e këtyre aksesorëve përshtaten vetëm me nevojat dhe stilin tuaj të përgjithshëm, duke i bërë ato të përsosura për të gjithë. Dhe për sa kohë që i mbani të mprehta, ato do t'ju zgjasin për vitet në vijim. Pra, nëse jeni duke bërë rimodelime të shpejta, duke instaluar herpes ose duke lyer kuzhinën tuaj të re, këto mjete do t'ju ndihmojnë të kryeni punën siç duhet.

 https://youtu.be/Jlk6AF0Xy-s

1600237456863517.webp
{zzz: qqkf1}