Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Ndjeni pranverën dhe takoni jetën e bukur

Time: 2020-08-27 Klikime: 31

Prilli është stina e artë e pranverës dhe bota është plot me lule. Zemra jonë e humbur prej kohësh është lyer me të gjelbër, aroma e luleve, aroma e tokës, duke hapur zemrat tona dehëse përsëri dhe përsëri.

Prilli është gjithashtu sezoni i artë i turizmit, dhe gjithçka po rimëkëmbet. Ajri në mëngjes është i freskët dhe i këndshëm; dielli në mesditë ngroh zemrat e njerëzve; era natën është freskuese dhe e freskët.

Shiu i pranverës është i bukur dhe i butë. Ajo ushqen butësisht tokën. Në mëngjes, era është pak e ftohtë, të jep një ndjesi shumë të freskët. Era e pranverës fryn dhe zgjon gjithçka. Kulmet e majë janë të gjelbërta, toka është e gjelbër dhe platforma e ndërtesave të larta është e gjelbër. Shiu është i lagësht kur fryn era. Lulet në male dhe fusha hapën sytë, një, dy, një tufë, dy tufa… të lidhura në copa dhe të përziera në detin e luleve.

Hej, sa bukuroshe është pranvera, ne duhet të ndiejmë natyrën pas punës sonë, të ndiejmë freskimin e sjellë nga pranvera, le të flladi i bukur i pranverës të fryjë nervozizmin tonë, le shiu i pranverës të marrë shqetësimin tonë. Le të përqafojmë një punë më energjike dhe një jetë plot shpresë.

2