Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

Shijoni vetminë

Time: 2020-08-27 Klikime: 34

Njerëzit që kanë aftësinë dhe përvojën, dinë të shijojnë "vetminë"

Atyre u pëlqen të jenë të qetë, të reflektojnë vetëm për veten e tyre, të kuptojnë jetën, të kuptojnë kuptimin e vërtetë të jetës! Kur njerëzit janë gjallë, ata ndihen të dhimbshëm sepse janë gjithmonë të mbështjellë dhe të paaftë të heqin qafe zemrat e tyre. Prandaj, shumë herë, ne duhet të mësojmë të copëtojmë zemrën tonë, ta kuptojmë veten thellë brenda, në mënyrë që të kuptojmë me të vërtetë veten dhe të çlirohemi përfundimisht.

Shumë njerëz kanë frikë nga vetmia, ata nuk mund ta shijojnë vetminë, dhe kjo bëhet një lloj vuajtjeje. Njerëzit me aftësi mund ta kuptojnë që jeta ka nevojë që ne të shkojmë drejt ndjenjave, të përjetojmë, ju duhet të duroni vetminë, duhet të mësoni të shijoni vetminë!

Bota është shumë e zhurmshme. Vetëm kur ndiheni të vetmuar, mund të zbuloni veten më të vërtetë. Vetëm kur ndiheni të vetmuar, mund të keni një komunikim të thellë me zemrën tuaj. Vetmia është ilaçi ynë më i mirë! Të dish të shijosh vetminë do të na bëjë shumë të fuqishëm, të mos kemi më frikë, të mos shqetësohemi më, sepse kemi partnerin tonë më besnik, ai është më i besueshmi!

Në fillim, ne nuk kishim ndonjë aftësi. Ne vazhdimisht ndreqnim. Përmes përpjekjeve tona, kultivimit të vazhdueshëm, mirëkuptimit të vazhdueshëm dhe përparimeve të vazhdueshme në vetvete, ne kemi grumbulluar aftësitë tona. Në proces, sa herë janë të vetmuar, por pikërisht për shkak të këtyre "të vetmuar", kanë hapur hendekun. Nëse doni të jeni një person i aftë, atëherë duhet të mësoni të jeni "të pavarur"!

3