Të gjitha kategoritë
EN

home>Qendra e Lajmeve

CITEXPO në 20-22, Gusht, 2018, Shanghai, Kinë

Time: 2020-08-27 Klikime: 17

China International Tire Expo u krijua në 2003 nga Reliable International Exhibition Services Co, Ltd .. Qëllimi i organizimit të kësaj ekspozite është të ofrojë një platformë tregtare me cilësi të lartë dhe efektive për industrinë e gomave dhe rrotave në mbarë botën. Profili i ekspozitës së CITEXPO përfshin nga materiali dhe makineritë e prodhimit të një gome te llojet e ndryshme të produkteve të gomave dhe shërbimeve dhe pajisjeve të tregut pasues. Ai gjithashtu mbulon produkte që lidhen me gomën, të tilla si pajisje gomash, rrota, shina, material dhe makineri për rilexim. Seritë e bollshme të produkteve e bëjnë CITEXPO të bëhet një nga shfaqjet më të suksesshme tregtare në zinxhirin e industrisë së gomave dhe industrisë së rrotave në të gjithë botën dhe gjithashtu ofron vendin më të mirë të tregut për t'u takuar me blerësit dhe furnizuesit në të gjithë botën.

Ekipi i SUNSOUL dëshiron që të gjithë vizitorët dhe ekspozuesit të kenë sukses të mirë në këtë shfaqje !!

CITEXPO 2018, i vogël